reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Nam udało się wybudować, działkę dostaliśmy od teściów i mieliśmy trochę odłożonych pieniędzy więc kredytu dobraliśmy 70 tysięcy. Na ten moment gdybym miała przejść przez to kolejny raz już bym się nie zdecydowała 😐 dużo sami robiliśmy i 2 lata mieliśmy,, wyłączone z życia " fakt fajnie teraz wyjść na swój taras i wypić kawę, ale kosztem wolnego czasu. Przy domu z dosyć dużym ogrodem cały czas jest cos do roboty. Teraz jest zima i trochę można odetchnąć, ale mnie już przeraża wiosna i myśl ile roboty mnie czeka w ogrodzie 🤨

reklama
Jestem już po z dzidzią wszystko dobrze , serduszko bije ma rączki nóżki nawet mi kiwną główką że wszystko OK ❤️😃 Lekarz mówił że ciąża rozwija się prawidłowo żeby się zupełnie tym brudzeniem nie przejmować .

Załączniki

• 01250AC0-A14B-4450-A57B-734FC69ED9C5.jpeg
    01250AC0-A14B-4450-A57B-734FC69ED9C5.jpeg
    759,7 KB · Wyświetleń: 113
tak jestem umówiona z kierowniczą że jak bym miała mega hard w tym tygodniu to w środę poproszę lekarza na wizycie o L4. A to L4 ciążowe nie podaje z jakiego powodu idzie się na zwolnienie? Boję się tego, że po kodzie ciążowym wyszło by na jaw czemu jestem na zwolnieniu. U mnie sprawa jest o tyle skomplikowana, że czekam na wyniki tej naszej rekrutacji i nie wiem jakby to zostało rozegrane jakbym była na L4. Ale chyba rzeczywiście jak w tym tygodniu będzie zbyt trudno to pójdę na L4 na jakiś krótki czas.
Jakiej rekrutacji? Do nowej firmy? Bo coś wcześniej byla gadka ale nie wiem czy to z Tobą :)

Jestem już po z dzidzią wszystko dobrze , serduszko bije ma rączki nóżki nawet mi kiwną główką że wszystko OK ❤️😃 Lekarz mówił że ciąża rozwija się prawidłowo żeby się zupełnie tym brudzeniem nie przejmować .
No I supereer
No I super. Więc już się nie stresuj. Mówiła skąd te brudzenie?

Ja jestem dziś po usg jamy brzucha ze względu na przepuklinę. Przepuklina jest ale na razie mam się nią nie przejmować i liczyć z doskwierającymi bólami i bobasek tez jest i dalej bije serduszko 💗nie wiem nic więcej 😔ale najważniejsze że jest i że bije 🥰 dziś 8+3 z apki. Wizyta u gin 17.02.
Mdłości mnie na razie opuściły.. Zobaczymy jak będzie w najbliższych dniach

reklama
Do góry