Mango94
Fanka BB :)
Powodzenia!Ja też pozdrawia z przed gabinetu . Zaraz umrę ze strachu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia!Ja też pozdrawia z przed gabinetu . Zaraz umrę ze strachu
Dobrze będzie.Ja też pozdrawia z przed gabinetu . Zaraz umrę ze strachu
Dziękuję wam dziewczynyBędzie dobrze. Wiem że ci ciężko i wcale się nie dziwię masz prawo żeby się martwić ale będzie dobrze trzymam mocno mocno kciuki
mi się marzy gotowy dom z ogrodem na pewno nie chciałabym od zera budować,bo to za dużo moich nerwów a jestem typem osoby,która lubi przyjść na gotowe narazie mamy mieszkanie 2 pokojowe w bloku także jak będzie bobo to trochę nam za ciasno będzie i musimy pomyśleć o czymś wiekszymJa marzę o domu, ale perspektywa budowy mnie przeraża. Jeszcze wszystko pewnie będzie na mojej głowie . A żeby tak kupić gotowy,nowy, to nawet 500 nie pomoże.
że niebawem ruszymy wkradła się literówkaU nas właśnie trwa od września załatwienie papierologii na budowę, mam nadzieję że nie nawet ruszymy mąż mnie ściągnął z Podlasia na Podkarpacie i tak dalej tęsknię