reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Muszę jutro corce (2.5r) pobrać mocz do badania. Wiadomo, ona jeszcze sika w pieluche, więc boję się, że jak się obudzi, to już siknie to pierwsze siku do pieluchy. Myślicie, że to drugie siku będzie wiarygodne do badania ogólnego?

U dzieci nie musi być poranny mocz. Ja niedawno miałam ta przyjemność [emoji19] godzinę siedziałam z synem na kolanach, oglądaliśmy bajkę, a ja powtarzałam „sisisisi” [emoji23] ale w końcu zrobił.

Właśnie obiecałam sobie ze nie będę pic coli. Kurde tak zimno dziś ze nie chce się wychodzić. Ale chyba się przejdę nie mam daleko do sklepu 🙈 już słyszę ten dźwięk otwierającej się butelki 😍
Ja dzis zamowilam pizze i co? Litr coli dali gratis, a tez miałam nie pić 😆
Ta ciąża zresetowała moje ustawienia fabryczne. Ja która jestem raczej bezmięsna i od miesiąca jestem na diecie 100% vege rano na śniadanie zjadłam parówki, a chwilę temu orąbałam burgera! o_O Zaczynam się siebie bać, a raczej tego osobnika który we mnie zamieszkał 😂
Ja znowu ogladalam geslerke, o matko...az sie sliniłam 🤤🤤

Ale dzis czuje sie okropnie,przelezalam niedziele.
Przerażają mnie te mrozy, az zamowilam mlodej rekawiczki z wełną w środku po łokcie 😅
Jakos trzeba przetrwac spacery.... najbliższe 2 tyg z mrozami i to takimi do -10... brrr

Dziewczyny jeszcze jedno pytanie o te siuśki - czy musi minąć jakiś konkretny czas między 1 A 2 siku, żeby było wiarygodne, czy obojętnie?

reklama
Do góry