G
gość 202851
Gość
To tak z czystej ciekawości: jaki metraż i jaka cena za 4 pokoje w Gdańsku?Hej kumpelki .
Nie piszę nic od kilku dni bo u nas wariatkowo. Tydzień temu podjęliśmy decyzję o tym, że sprzedajemy mieszkanie i kupujemy większe. Jest jedno, które bardzo mi się spodobało ale za drugie o 40 tys gdzie już 25 tys zjechali .. Muszę chyba zrezygnować z 4 pokoi na rzecz 4. Ceny w Gdańsku sa kosmiczne..
Powiedziałam w pracy, że b jestem w ciąży. O dziwo zareagowali bardzo dobrze. Postanowiłam, że dopóki czuje się dobrze to zostanę. Choć zaznaczyłem, że gdyby coś się działo to mogę pójść na zwolnienie z dnia na dzień..
U nas w przedszkolu coraz więcej przypadków.. aktualnie na 6 grup otwartych jest tylko 1. I to grupa mojej córki. I to Pani czeka na wynik covidowy.. Także od wtorku pewnie znowu tydzień " więzienia"..
Co do ciąży to u mnie często jest okresowy ból brzucha i czuję piersi. Choć mój mąż uważa, ze bardzo urosły .
Ostatnio lekarz dał nam zielone światło na seks. I przypomniałam sobie jaki seks w ciąży jest boski! [emoji176]
Pozdrawiam z Dolnego Śląska