reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Muszę jutro corce (2.5r) pobrać mocz do badania. Wiadomo, ona jeszcze sika w pieluche, więc boję się, że jak się obudzi, to już siknie to pierwsze siku do pieluchy. Myślicie, że to drugie siku będzie wiarygodne do badania ogólnego?

U dzieci nie musi być poranny mocz. Ja niedawno miałam ta przyjemność [emoji19] godzinę siedziałam z synem na kolanach, oglądaliśmy bajkę, a ja powtarzałam „sisisisi” [emoji23] ale w końcu zrobił.

Właśnie obiecałam sobie ze nie będę pic coli. Kurde tak zimno dziś ze nie chce się wychodzić. Ale chyba się przejdę nie mam daleko do sklepu 🙈 już słyszę ten dźwięk otwierającej się butelki 😍
Ja dzis zamowilam pizze i co? Litr coli dali gratis, a tez miałam nie pić 😆
Ta ciąża zresetowała moje ustawienia fabryczne. Ja która jestem raczej bezmięsna i od miesiąca jestem na diecie 100% vege rano na śniadanie zjadłam parówki, a chwilę temu orąbałam burgera! o_O Zaczynam się siebie bać, a raczej tego osobnika który we mnie zamieszkał 😂
Ja znowu ogladalam geslerke, o matko...az sie sliniłam 🤤🤤

Ale dzis czuje sie okropnie,przelezalam niedziele.
Przerażają mnie te mrozy, az zamowilam mlodej rekawiczki z wełną w środku po łokcie 😅
Jakos trzeba przetrwac spacery.... najbliższe 2 tyg z mrozami i to takimi do -10... brrr

Dziewczyny jeszcze jedno pytanie o te siuśki - czy musi minąć jakiś konkretny czas między 1 A 2 siku, żeby było wiarygodne, czy obojętnie?

reklama
Do góry