reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Lekarz powiedział, że ok, ale zawsze jestem tak zestresowana wizyta, że wszystko dociera do mnie dopiero po wyjściu z gabinetu. We wrześniu straciłam ciążę, serduszko zatrzymało się w 9tc i teraz nie mogę przestać się martwic.. Tak bardzo się boję.
U mnie 3 lata temu serduchi zateyzma) o się na przełomie 8 i 9 tygodnia, także doksonale rouzmiem twoj strach. Ale nie ma innej opcji, jak ta że tym razem będzie dobrze :-)

już nie wiem co robić,nic nie pomaga... pije mięte ale to nic nie daje😒 chyba przyszło mi cierpieć heh
Na żołądek wiem bo borykam się parę dobrych lat na noc parz sobię siemię lniane ale z 2godz po jedzeniu super działa łagodząco na jelita i żołądek narazie leków żadnych brać nie można więc ratuj się w ten sposób.

Na żołądek wiem bo borykam się parę dobrych lat na noc parz sobię siemię lniane ale z 2godz po jedzeniu super działa łagodząco na jelita i żołądek narazie leków żadnych brać nie można więc ratuj się w ten sposób.
A mięta działa drażniąco na żołądek nie gorące napoje.

reklama
Do góry