reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Lekarz powiedział, że ok, ale zawsze jestem tak zestresowana wizyta, że wszystko dociera do mnie dopiero po wyjściu z gabinetu. We wrześniu straciłam ciążę, serduszko zatrzymało się w 9tc i teraz nie mogę przestać się martwic.. Tak bardzo się boję.
A ta ciąża którą straciłaś przebiegała jakoś noeprawidłowo czy tak poprostu serduszko się zatrzymało ?

Dziewczyny jestem na luteinie teraz na wizycie w piątek lekarz kazał odstawić duphaston. Ale luteinę brać cały czas do następnej wizyty czyli gdzieś do 5 marca. Codziennie moje wkładki są lekko żółte jestem ciekawa czemu czy to przez luteinę jak myślicie?

Dziewczyny jestem na luteinie teraz na wizycie w piątek lekarz kazał odstawić duphaston. Ale luteinę brać cały czas do następnej wizyty czyli gdzieś do 5 marca. Codziennie moje wkładki są lekko żółte jestem ciekawa czemu czy to przez luteinę jak myślicie?
Moje wkładki tez maja lekko żółty kolor a biore tylko duphaston jak narazie🤔

Lekarz powiedział, że ok, ale zawsze jestem tak zestresowana wizyta, że wszystko dociera do mnie dopiero po wyjściu z gabinetu. We wrześniu straciłam ciążę, serduszko zatrzymało się w 9tc i teraz nie mogę przestać się martwic.. Tak bardzo się boję.
Mój lekarz znowu nie podał mi wartości uderzeń serduszka 🤔 pytałam czy bije dobrze, puścił na chwile i powiedział ze bardzo dobrze tylko na jakiej podstawie on tak twierdzi jak nigdzie nie widzę zapisu FHR

Mój lekarz znowu nie podał mi wartości uderzeń serduszka 🤔 pytałam czy bije dobrze, puścił na chwile i powiedział ze bardzo dobrze tylko na jakiej podstawie on tak twierdzi jak nigdzie nie widzę zapisu FHR
Mi też nie podawał wartości. Pokazał tylko że bije i powiedział że na wczesnym etapie nie ma co włączać tej opcji doplerowej chyba czy coś takiego bo później mogą być zaburzenia. Nie dopytywałam, zaufałam. Byłam w 6+4

mi też nie podano jak bije, wiedziałam tylko że bije i że wszystko na ten czas było ok. Może warto po prostu zaufać lekarzowi. Ja stwierdziłam, że nie będę porównywać wyników moich z innymi, bo to tylko niepotrzebny stres generuje. Jakby coś było nie tak to na pewno by mi lekarz powiedział i tego się trzymam :)

reklama
Żółta wydzielina przy luteinę jest normalna. Ostatnio pytalam

Do góry