reklama
Marcelina007
Fanka BB :)
A ta ciąża którą straciłaś przebiegała jakoś noeprawidłowo czy tak poprostu serduszko się zatrzymało ?Lekarz powiedział, że ok, ale zawsze jestem tak zestresowana wizyta, że wszystko dociera do mnie dopiero po wyjściu z gabinetu. We wrześniu straciłam ciążę, serduszko zatrzymało się w 9tc i teraz nie mogę przestać się martwic.. Tak bardzo się boję.
Fasolka2021
Dziewczyny jestem na luteinie teraz na wizycie w piątek lekarz kazał odstawić duphaston. Ale luteinę brać cały czas do następnej wizyty czyli gdzieś do 5 marca. Codziennie moje wkładki są lekko żółte jestem ciekawa czemu czy to przez luteinę jak myślicie?
Moniuszka1
Moje wkładki tez maja lekko żółty kolor a biore tylko duphaston jak narazieDziewczyny jestem na luteinie teraz na wizycie w piątek lekarz kazał odstawić duphaston. Ale luteinę brać cały czas do następnej wizyty czyli gdzieś do 5 marca. Codziennie moje wkładki są lekko żółte jestem ciekawa czemu czy to przez luteinę jak myślicie?
Mój lekarz znowu nie podał mi wartości uderzeń serduszka pytałam czy bije dobrze, puścił na chwile i powiedział ze bardzo dobrze tylko na jakiej podstawie on tak twierdzi jak nigdzie nie widzę zapisu FHRLekarz powiedział, że ok, ale zawsze jestem tak zestresowana wizyta, że wszystko dociera do mnie dopiero po wyjściu z gabinetu. We wrześniu straciłam ciążę, serduszko zatrzymało się w 9tc i teraz nie mogę przestać się martwic.. Tak bardzo się boję.
An-dzika96
Zaangażowana w BB
Mi też nie podawał wartości. Pokazał tylko że bije i powiedział że na wczesnym etapie nie ma co włączać tej opcji doplerowej chyba czy coś takiego bo później mogą być zaburzenia. Nie dopytywałam, zaufałam. Byłam w 6+4Mój lekarz znowu nie podał mi wartości uderzeń serduszka pytałam czy bije dobrze, puścił na chwile i powiedział ze bardzo dobrze tylko na jakiej podstawie on tak twierdzi jak nigdzie nie widzę zapisu FHR
Aurorah
mi też nie podano jak bije, wiedziałam tylko że bije i że wszystko na ten czas było ok. Może warto po prostu zaufać lekarzowi. Ja stwierdziłam, że nie będę porównywać wyników moich z innymi, bo to tylko niepotrzebny stres generuje. Jakby coś było nie tak to na pewno by mi lekarz powiedział i tego się trzymamMój lekarz znowu nie podał mi wartości uderzeń serduszka pytałam czy bije dobrze, puścił na chwile i powiedział ze bardzo dobrze tylko na jakiej podstawie on tak twierdzi jak nigdzie nie widzę zapisu FHR
pasazerka12
Ja mam to samo mega mnie boli codzienniedziewczyny też macie problem z żołądkiem w I trymestrze? mnie boli praktycznie codziennie
Moniuszka1
już nie wiem co robić,nic nie pomaga... pije mięte ale to nic nie daje chyba przyszło mi cierpieć hehJa mam to samo mega mnie boli codziennie
reklama
Agnieszka19m
Żółta wydzielina przy luteinę jest normalna. Ostatnio pytalamDziewczyny jestem na luteinie teraz na wizycie w piątek lekarz kazał odstawić duphaston. Ale luteinę brać cały czas do następnej wizyty czyli gdzieś do 5 marca. Codziennie moje wkładki są lekko żółte jestem ciekawa czemu czy to przez luteinę jak myślicie?