reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Mnie dzisiaj też czasami pobolewa, ale jest to bardzo tępy brzuch, więc mówię sobie, że to naturalne i tak ma być :) Jakoś ostatnio ogarnia mnie spokój, więc staram sobie nic nie wmawiać i cieszyć się tym "stanem", póki moja głowa nie zacznie znowu snuć różnych scenariuszy :p
Generalnie nie wiem, jak wytrzymać jeszcze prawie 2 tygodnie do kolejnej wizyty... Najchętniej co tydzień bym sprawdzała, co tam u bąbla słychać 😅😅😅
Ja mam wizytę za tydz we wtorek 🙃 też chętnie bym sprawdzała co tydzień 😁

reklama
U mnie bolą ale glowbie jak staniinmam za dnia na sobie, a jak stanik zdejmę to czasami podczas ruchu, albo jak dotykam/mężu dotyka zeby sprawdzić czy bolą [emoji1787]
Ja rano po nocy łapie schizę że nie bolą. Bo w sumie prawie nic nie czuję ale jak już zaczynam panikować w ciągu dnia to mąż podchodzi z nienacka dotyka i okazuje się że jednak trochę bolą 😂

Jak mi się dziś nie chce z łóżka wychodzić 😂 pizza od wczoraj jeszcze jest bo mężuś robi z potrójnej porcji i wychodzą dwie duże 🙃 więc obiadu dziś nie robię 😏

Mnie codziennie brzuch ciągnie i pobolewa, głównie przez południem, wizytę mam dopiero 24.02, więc jeszcze sobie poczekam.
Wypytywałam wczoraj swojego lekarza o te bóle, ciągnięcia kłucia... miałam wrażenie ze dla niego to normalka. Powiedział ze mnie może bardziej bolec bo jeszcze nie rodziłam. I ze to więzadła pracują, wzdęcia zaparcia tez maja wpływ na ból brzucha u dołu. Jak boli wziąć nospe i odpocząć 😊

reklama
Do góry