Elodia
Fanka BB :)
Ja glownie za dnia [emoji1787] pby tez bylo ok. No i bez rzyganka, chwilo trwaj, bo napaliłam się na pizzę na obiad.Ja czyje ból lekki tylko w nocy i z dzidzi wszytsko okey
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja glownie za dnia [emoji1787] pby tez bylo ok. No i bez rzyganka, chwilo trwaj, bo napaliłam się na pizzę na obiad.Ja czyje ból lekki tylko w nocy i z dzidzi wszytsko okey
Haha no dobra, może urodzę jako ostatnia albo jedna z ostatnich na grupie, ale przynjamniej macierzynski bede miala najdluzej z nas wszystkich [emoji1787] zawsze jakiś pozytyw.jaka tam przepaść to raptem 2 tygodnie różnicy więc depczesz nam po piętach [emoji41] powodzenia na wizycie! w czwartek na pewno zobaczysz serduszko.
Ja mialam w 5+4, ale był aby tylko pęcherzyk i jakis ledwo widoczny kropek. Ale skoro nie plamię, czy nie krwawię to sobie tym wlasnie tlumaczę, że raczej jest ok :-) i tego musimy się trzymać.Nie jesteś sama Ja mam 7+6 i żadnego usg jeszcze nie miałam wiec kompletnie nie wiem co się dzieje u mnie w środku. I też mam wizytę tak jak Ty w czwartek, i w końcu prywatnie więc w końcu już coś zobaczę
Nie ja mam w proszku rybi jedynie z wit C bo wtedy lepiej się wchłaniaMasz w tabletkach? Ja mam specjalny dla mam z noble health ale zastanawiam się bo w skladzie ma witaminę E a ja juz biorę ją w witaminach dla ciężarnych, podobno w nadmiarze szkodzi.. Więc na razie się wstrzymałam i po prenatalnych zapytam gina
A u ciebie się uspokoiło to brudzenie ?Nie ja mam w proszku rybi jedynie z wit C bo wtedy lepiej się wchłania
Mhm. Czasem rano mam jakiegos malutenkiego maza, ale to już muszę się przyglądać. Biorę duphaston I tyle. Jak miałam to brudzenie to bralam 3 teraz znów wrocilam do 2.A u ciebie się uspokoiło to brudzenie ?
Mnie bolą głównie pod koniec dnia i w nocy czuje ale nie jakoś bardzo. Nie mam na nic apetytu a jak dłużej nie zjem to mnie mdli i tyle, żadnych więcej dolegliwościJa czyje ból lekki tylko w nocy i z dzidzi wszytsko okey
Niby 7. Od razu zeschizowalam bo to serduszko niby biło za wolno. Ale jak mialam poronienie zatrzymane w czerwcu to cycki bolały mnie jeszcze z tydzień po zabiegu więc wmawiam sobie że to nie ma regulyAga mnie nie bolą od kilku dni w którym jesteś tygodniu?