E
Ewka34
Gość
Cudowny ❤❤❤❤❤Nasze bobo ma już 2,5 cm
Widać już raczki i nóżki i wyglada jak mini człowieczek już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowny ❤❤❤❤❤Nasze bobo ma już 2,5 cm
Co sie staloAle mam wkurwa o ludzie
Gratulacje no faktycznie już jak mały człowieczek wygląda. Super zdjęcie!Nasze bobo ma już 2,5 cm
Super bobuśNasze bobo ma już 2,5 cm
Ja jestem w 11 tyg ale nawet nie wiem bo u gina byłam 24.01 w tedy było 2,5 cmHej laseczki
A ja zaczne temat, która z Was jest w 11tc? I ile mierzą wasze maluszki?
Nawet nie gadaj ! Ja taj zje.......ałam mojego Igora że papierka nie wyrzucił że mam potworne wyrzuty sumienia teraz że aż becze. Drę się jak poj....ana jakaś .Ale mam wkurwa o ludzie
Urocze jest to zdjęcieNasze bobo ma już 2,5 cm
Nawet dwie szklanki tak powiedziala mi pani w laboratorium- niegazowanej albo przegotowanej bo przy piątej probówce już za nic nie chciała mi lecieć krewja dzisiaj musiałam napić się szklanki wody, bo czułam że mnie zbiera na wymioty z głodu. Myślę, że woda jest na tyle neutralna, że nie powinna nic w badaniach namieszać. Zresztą chyba nawet ktoś tu pisał, że miał problemy ze zbyt gęstą krwią i dostał zalecenie wypicia szklanki wody.