reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej, ja dzis nie mam humoru, ale nie wiem dlaczego,ot tak...M zawiozl małą do babci, bo dzis malujemy salon, nie chce mi sie, nie mam weny, chce lezec i spac. Mimo ze dzis nawet nawet sie czuje, ale w żołądku klucha i tak 🙄

Czasem mam takie dni, ze mam jakby doła, mysle wtedy czy dam rade, ze znowu ja zejde na dalszy plan, ze mogłam jednak juz poprzestac na Amelce, bo i wiek i wszystko....nie wiem, to pewnie hormony, bo pozniej jest dzień euforii np... a jeszcze bardzo sie boje baby bluesa pp porodzie... mialam po 4 ciazy, plakalam miesiac, to bylo najgorsze przezycie jakie moglo mnie spotkać...
Ot musialam sie wyzalic, bo mam dzis dziwny dzień 😶
Witaj w klubie, jakiś kryzys nam🙄
Dziewczyny od jutra zaczynamy 8 t. W środę mam pierwsze badania typu morfologia itp na których powinnam być na czczo. Moze być z tym ciężko, tym bardziej, że dużo wcześniej muszę wyszykować córkę do przedszkola. Pozwoliłyscie sobie przed badaniem na łyk wody?
Nawet trzeba się napić wody ja piję tak do litra nawet

Dziewczyny od jutra zaczynamy 8 t. W środę mam pierwsze badania typu morfologia itp na których powinnam być na czczo. Moze być z tym ciężko, tym bardziej, że dużo wcześniej muszę wyszykować córkę do przedszkola. Pozwoliłyscie sobie przed badaniem na łyk wody?
Szklanka wody bardzo wskazana przez pobieraniem krwi :)

Ja mam niedoczynność i badałam ostatnio, mam 1.18 ;) Także to nie z tego wynika. :D
Ja też mam niedoczynność z Hashimoto i w momencie wizyty u endo tsh miałam 1.52 i kazała zwiększyć dawkę z 25 na 37.5. Pozwiekszeniu dawki spadło na 0.9 i lekarz powiedział że jest idealnie i zostajemy przy tej dawce a dodatkowo sprawdzanie co 4 tygodnie.
Dziewczyny jeśli któraś z Was poroniła to napiszcie proszę w którym tygodniu. Chce po prostu zobaczyć który tydzień to najczęstszy tydzień poronień :)
Ja w 7+5 trafiłam do szpitala z bólem i niewielkim krwawieniem i okazało się że serduszko się zatrzymało mniej więcej na 7+2. Ale ja podejrzewam ze przyczyną mogło być uderzenie w brzuch bo po tym miałam straszne bóle i nie przechodziło.

No to mnie wcale piersi nie bolały w porzedniej ciazy na początku, do tego nagle przeszłymi wszystkie objawy ciazy a jednak wszystko było ok [emoji4]

No pewnie, ze prawda... to nie tak, ze dupek zapobiegnie wszystkiemu.
Zatem jak widać, ustąpienie objawów na tak wczesnym etapie nie musi być wyznacznikiem tego, że coś jest nie tak :-)

Mnie teraz cyce bolaly okropnie juz przed zrobieniem testu, a teraz bolą w sumie glownie wtedy jak w staniku chodzę. Takze to się chyba unormowalo u mnie.

reklama
Nasze bobo ma już 2,5 cm
Widać już raczki i nóżki i wyglada jak mini człowieczek już 💕💕💕😍😍

Załączniki

• IMG_0611.jpg
    IMG_0611.jpg
    110,8 KB · Wyświetleń: 87
Do góry