reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Mnie też nie bolą ale się tym nie przejmuje bo w poprzedniej ciąży też mnie nie bolały[emoji846]za to samopoczucie dużo gorsze w tej ciąży
Ja mam potworne mdłości, senność przez cały dzień - po kilka drzemek w ciągu dnia 😅
Ale dziewczyny nie zawsze jest sens porównać się, bo każde ciało i ciąża jest inna :)

reklama
To ja z corka jak bylam na pierwszym usg, to od razu prenatalne i taki widok mialam 😆 i szok,bo wywijala jak szalona 😁
Ale wtedy dowiedzialam sie o ciazy w 12 tyg 😆
20210206_141910.jpg

U mnie też piersi mniej bolą. Ale za to nudności męczą całymi dniami. Wymioty ewentualnie tylko z rana ale i tak strasznie ciężko to znieść. Jem na siłę bo nic mi ze smakiem nie wchodzi nawet jak mam na to ochotę 😔
No i brzuch mnie jakoś mocniej od wczoraj boli a dużo wczoraj jeździłam i chodziłam więc może to od tego. W nocy było dość spokojnie. Obecnie wg apki 8+1
Ja mam z kolei permanentne zmeczenie...caly czas i ciagle oraz kluche w żołądku 🥴

No sama jestem ciekawa czemu tak późno się dowiedziałaś?
Choć słyszałam o podobnych przypadkach 🤔

Mnie np. prawie w ogóle nie bolą - martwiłam się, czy to dobrze, ale kilka osób pisało tu, ze także ich nie ma. Każda z nas jest inna. Jesteś coraz bliżej końca pierwszego trymestru, stad pewnie coraz lepsze samopoczucie. Myśl pozytywnie :)
Ja trochę zazdroszczę, bo mdłości mam w opór duże przez prawie cały dzień :(
Myślę jak najbardziej pozytywnie. Na szczęście przygody z rzygankiem i większymi mdłościami mnie ominęły :-) zdecydowanie zaparcia mi wystarczą :-)

Witam, kurczę przesypiam całe wieczorne pogaduchy. Dzis sobota więc spokoj. Śliczne te wasze dzieciaki. Ja bylam 3 tyg temu i bylo serduszko, juz nie mogę sie doczekać ❤ Mój syn ujawnił sie dopiero kolo połowy ciąży jak jajkami sie ustawił 😂😂.

reklama
Do góry