reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Tak, chyba to kupie, nie sprawdzałam jeszcze ale ponoć można za 50 zł już kupić używany sprawny. Trzeba szukaj certyfikowanych. Znajomą mówiła że można już używać 10-11 tygodniu, ale wtedy ciężko namierzyć dzidziusia. Potem nabierasz wprawy i masz :)
Ja mam detektor sonoline C i bardzo polecam. Nie raz mnie uspokoił w poprzedniej ciąży. Teraz czeka w szafie [emoji16]myślę , że użyję ok 11-12 tyg

Kochane ja dzisiaj chyba zwariowałam, poszłam po poduszkę C do spania, bo coraz gorzej mi się śpi, a i tak kładę jaśki pod nogi 😅 No i nie mogłam się oprzeć... kupiłam taki neutralny 5-pak bodziakow😂 zaraz będzie 10 tydzień, staram się myśleć pozytywnie, wiec chyba można? 😅
Obiecałam sobie, ze to pierwsze i ostatnie takie zakupy w przeciągu miesiąca😂

Zatem jak widać, ustąpienie objawów na tak wczesnym etapie nie musi być wyznacznikiem tego, że coś jest nie tak :-)

Mnie teraz cyce bolaly okropnie juz przed zrobieniem testu, a teraz bolą w sumie glownie wtedy jak w staniku chodzę. Takze to się chyba unormowalo u mnie.
Mnie np. prawie w ogóle nie bolą - martwiłam się, czy to dobrze, ale kilka osób pisało tu, ze także ich nie ma. Każda z nas jest inna. Jesteś coraz bliżej końca pierwszego trymestru, stad pewnie coraz lepsze samopoczucie. Myśl pozytywnie :)
Ja trochę zazdroszczę, bo mdłości mam w opór duże przez prawie cały dzień :(

Mnie np. prawie w ogóle nie bolą - martwiłam się, czy to dobrze, ale kilka osób pisało tu, ze także ich nie ma. Każda z nas jest inna. Jesteś coraz bliżej końca pierwszego trymestru, stad pewnie coraz lepsze samopoczucie. Myśl pozytywnie :)
Ja trochę zazdroszczę, bo mdłości mam w opór duże przez prawie cały dzień :(
Mnie też nie bolą ale się tym nie przejmuje bo w poprzedniej ciąży też mnie nie bolały[emoji846]za to samopoczucie dużo gorsze w tej ciąży

reklama
U mnie też piersi mniej bolą. Ale za to nudności męczą całymi dniami. Wymioty ewentualnie tylko z rana ale i tak strasznie ciężko to znieść. Jem na siłę bo nic mi ze smakiem nie wchodzi nawet jak mam na to ochotę 😔
No i brzuch mnie jakoś mocniej od wczoraj boli a dużo wczoraj jeździłam i chodziłam więc może to od tego. W nocy było dość spokojnie. Obecnie wg apki 8+1

Do góry