RissRose
Fanka BB :)
Ja w 5 tygodniu poronienie zatrzymaneDziewczyny jeśli któraś z Was poroniła to napiszcie proszę w którym tygodniu. Chce po prostu zobaczyć który tydzień to najczęstszy tydzień poronień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w 5 tygodniu poronienie zatrzymaneDziewczyny jeśli któraś z Was poroniła to napiszcie proszę w którym tygodniu. Chce po prostu zobaczyć który tydzień to najczęstszy tydzień poronień
mam go ale jeszcze nie używam regularnie. Zapach fajnyDziewczyny, ja dziś kupiłam takie coś...
Użyłam zaraz po kąpieli i jestem w szoku ze szybko się wchlania, nie natłuszcza skory tylko ja nawilża i pięknie pachnie... Ale tylko przy wcieraniu i chwilę po bo później już go nie czułam/ nie czuje zapach taki kojarzący sie wlasnie Z macierzyństwem
Stosowała któras Z was?
Ja tak samo.... codziennie, szczególnie wieczorem nie mogę się zagrzaćMam to samo odkad jestem w ciąży. Czytałam że to normalnie i zdarza sie niektórym kobietom
Faktycznie może być coś na rzeczy bo mi lekarz dziś powiedział, że mam poczatki niedoczynności tarczycy i zapisał LetroxJa mam niedoczynność i badałam ostatnio, mam 1.18 Także to nie z tego wynika.
Tak, zdecydowanie - całe gimnazjum miałam problem z cera, odwiedziłam chyba wszystkich Dermatologów, ale dostałam diane-35 i wszystko przeszło, a od kilku tygodni wysyp przy żuchwie itp. Małe krosteczki :/ ale na razie niczym nie smaruje, zmywam tonikiem przy wieczornej pielęgnacji, trochę znika ale już widzę ze będą się pojawiaćMam do was pytanie, macie może problem że skóra twarzy. Zaczęły mi się pojawiać chrostki jakby przy trądziku;/ macie może cis skutecznego co można stosować w ciąży? Trochę się boję teraz tych kremów, a z drugiej strony dobrze byłoby jakoś wyglądać nawet pod ta maseczką
Ja mam ok 4 i biorę Euthyrox - dawka 75 w środy i soboty a w pozostałe dni 50Ja jakoś 2 tyg temu trafiłam do endokrynologia bo w Wynikach wyszło tsh 8. Od razu przepisał Euthyrox 50. Dobrze żeby zareagował nawet lekarz ginekolog bo podobno im niższe tsh tym lepiej. W każdym razie to nie koniec świata tylko trzeba zbadać
Ok 6 tydzień puste jajoDziewczyny jeśli któraś z Was poroniła to napiszcie proszę w którym tygodniu. Chce po prostu zobaczyć który tydzień to najczęstszy tydzień poronień
Ja stosuje pastę cynkowąMam do was pytanie, macie może problem że skóra twarzy. Zaczęły mi się pojawiać chrostki jakby przy trądziku;/ macie może cis skutecznego co można stosować w ciąży? Trochę się boję teraz tych kremów, a z drugiej strony dobrze byłoby jakoś wyglądać nawet pod ta maseczką
Ja mialam w 11 tyg bylam czyszczona bo od 2 tyg dziecko nie żyło. Ale ta ciaza od poczatku byla az 2 tyg mlodsza co sie nie zgadzalo bo wtedy to ja mialam cykle jak w zegarku.Dziewczyny jeśli któraś z Was poroniła to napiszcie proszę w którym tygodniu. Chce po prostu zobaczyć który tydzień to najczęstszy tydzień poronień
Ja w 8t4d dowiedziałam się że dokładnie 2 dni wcześniej serduszko się zatrzymałoDziewczyny jeśli któraś z Was poroniła to napiszcie proszę w którym tygodniu. Chce po prostu zobaczyć który tydzień to najczęstszy tydzień poronień