reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Tzn nie kupuje uht jak już to te z krótkim terminem.. Ale smakuje zupełnie inaczej takie wytrzaskane wg mnie.. Taka woda zabielona o smaku mleka [emoji849] kozie np nie jest takie słodkie jak krowie ale też jest pyszne lubię kozie mleko ale takie prosto od kozy [emoji854]
Nie pije alkoholu nie jem surowych ryb a mięsa to w ogóle nie jem.. Kawy też nie pije [emoji849] tego mleka, kurcze żałuję że czytałam o tej bakterii [emoji849]

A nie możesz tego prosto od krowy po prostu przegotować?

reklama
Na poczatku mylilo mi sie z przelewaniem wody w brzuchu, a później już wiedziałam, że to mój lokator. Byłam na wspaniałej grupie tak jak i teraz i dzieciatki dzieliły sie swoimi wrażeniami ❤
Dokładnie, czułam to samo na początku, i nie byłam pewna. Ale dokładnie w 17tc wylądowałam akurat w szpitalu i jak leżałam, to poczułam ewidentnie 3 pukniecia, byłam pewna, że to Malutka wtedy 🥰 dała mi znak, że wszystko jest dobrze 🥰

A to tak zwane " Na dziada" Dej mnie..
IMG_20210205_185255.jpg

reklama
Ja pierwsze ruchy przegapiłam, czekałam na coś 'wow' a okazało się że czułam już od jakiś dwóch tygodni, takie jakby bąbelki, przelewanie się[emoji23]
a jak się czuje pierwsze ruchy? do czego to można porównać? można to z czymś innym pomylić i przegapić ten moment? :)

Do góry