reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Jeny właśnie przeczytałam że ksiądz niechcący utopił dziecko podczas chrztu 😱😱
Też to czytałam.. Bo kretyn moczył głowę 3razy w wodzie całą.. A w tv dwójka dzieci zadźganych matka ponoć.. Też próbowała popełnić samobójstwo i się dźgnęła walczą o jej życie w szpitalu.. 😠

Witam pod wieczór, ja już po pracy.. Ale mialam sajgon dziś i zostać musiałam 40mi dłużej 😞😞 taka zbulwersowana wróciłam do domu że nie pytajcie 🤬 już ochłonęłam. Nie było czasu o fasolce pomyśleć nawet a i żadnych objawów nie było 😊

Kurcze ale macie smaki😁 ja to wgl 🙈 wszystko jem jak dawniej nic smaku nie zmieniło 🤗jakas inna jestem

Witam pod wieczór, ja już po pracy.. Ale mialam sajgon dziś i zostać musiałam 40mi dłużej 😞😞 taka zbulwersowana wróciłam do domu że nie pytajcie 🤬 już ochłonęłam. Nie było czasu o fasolce pomyśleć nawet a i żadnych objawów nie było 😊

Kurcze ale macie smaki😁 ja to wgl 🙈 wszystko jem jak dawniej nic smaku nie zmieniło 🤗jakas inna jestem
U ciebie to widać humory ciazowe 😂😂😂😂😂

reklama
Do góry