reklama
Mama0303
Fanka BB :)
Ja się cieszyłam że nic mnie nie boli a wczoraj przeleżałam do wieczora bo mnie sam dół brzucha bolał i całe podwozie też tak macie? Miałam wrażenie że zaraz mi coś wyleci normalnie mąż kazał odpoczywać więc się posłuchałam
Dziś już ok
Dziś już ok
Paulina97
Tak to normalne spokojnie. Tez mam czesto takie bole jezeli nie krwawisz to jest z dzidzia wszystko okej [emoji4]Dziewczyny zaczęłam się martwić [emoji19] wczoraj wieczorem delikatnie pobolewalo mnie podbrzusze i dzisiaj tez ... zaraz z tych nerwów zwariuje,czy jest to normalne,bo macica się rozszerza czy coś się dzieje z bobo?[emoji30]
To sie ciesz bo niedlugo znowu sie nie zmiescisz [emoji12][emoji23]Ja dziś zaczynam 10 tydzień zmieściłam się w spodnie, które były za ciasne przed ciążą. - 3kg przez mdłości [emoji79]
Izz96
Też tak wczoraj miałam, dodatkowo było wyjatkowo strasznie mokro , ale dzisiaj juz przeszlo i jest ok, wiec myślę że nie ma czym się martwićJa się cieszyłam że nic mnie nie boli a wczoraj przeleżałam do wieczora bo mnie sam dół brzucha bolał i całe podwozie też tak macie? Miałam wrażenie że zaraz mi coś wyleci normalnie mąż kazał odpoczywać więc się posłuchałam
Dziś już ok
Asju
Ja takie bóle mam od tygodnia, dziś wizyta i zobaczę co się dzieje staram się być dobrej myśliDziewczyny zaczęłam się martwić wczoraj wieczorem delikatnie pobolewalo mnie podbrzusze i dzisiaj tez ... zaraz z tych nerwów zwariuje,czy jest to normalne,bo macica się rozszerza czy coś się dzieje z bobo?
0Asiak0
W king cross ale mały ten działw którym hm są ciuszki ciążowe?ja ostatnio byłam w posnani a tam nie ma
PaulinaMalina91
no ja dopiero wizytę jutro mam to się wszystkiego dowiemJa takie bóle mam od tygodnia, dziś wizyta i zobaczę co się dzieje staram się być dobrej myśli
Daj znać po wizycie - na pewno będzie wszystko oki
ja znowu słyszałam, ze najpewniej to stwierdzić po pierwszym usg, jak dzieciątko jest malutkie, bo potem każde rosnie w swoim tempie, jedne się rodzą 4,5kg a inne 2,5 i tez jest ok. Jak prowadziłam tamta ciąże u lekarki to z om miałam 03.02 a usg 15.02 a potem jeszcze po pierwszych prenatalnych mi wpisała 09.02 [emoji2356] jak się przepisałam do innego lekarza w 15 tyg to lekko zdezorientowany był, się zaśmiał, ze mam 3 terminy na karcie i jak robił usg to powiedział, ze on już tego tak dokładnie nie określi i ze będziemy się trzymać środkowego 09.02 [emoji1787] w grudniu jak byłam na 3 prenatalnych jeszcze u innego doktorka to się zaśmiał że to dziecko jest dużo większe i on obstawia w styczniu poród. Koniec końców miałam wywoływany poród 17.02 czyli się sprawdziło z pierwszym usg, bo córce się nie spieszyło
Można zmierzyć dokładnie dopóki cały Bobas się mieści w USG potem wyznaczają wielkość dziecka z jakiś wzorów, mój syna miał akurat dość sporą głowę i wychodził teoretycznie większy niż naprawdę chociaż przy przyjęciu do szpitala lekarka wyliczyła wagę tylko 100 g większa niż w rzeczywistości, wiec pewnie zależy od aparatu i precyzji lekarza.
reklama
E
Ewka34
Gość
Mnie też bolało i boli ,spokojnie, macica się rozciąga, ona pracuje na maksa teraz ❤Dziewczyny zaczęłam się martwić wczoraj wieczorem delikatnie pobolewalo mnie podbrzusze i dzisiaj tez ... zaraz z tych nerwów zwariuje,czy jest to normalne,bo macica się rozszerza czy coś się dzieje z bobo?