reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Do dziewczyn które napisały, że nie czują objawów, dołączam do was 😶
Jeszcze w poniedziałek-wtorek narzekałam na mdłości, a wczoraj i dzisiaj praktycznie spokój 😶 jedyne co to ból piersi przy dotyku.
Podpytałam znajomą, mówiła że w swojej ciąży około 9 tygodnia miała tak samo :) Na szczęście wizytuje w przyszłym tygodniu zatem będę wiedziała co i jak :)
Trzymam kciuki za was wszystkie ❤️
Matko to mam nadzieje ze mi tez to minie. Siedzę w pracy 8 h i staram się nie zbełtac na kompa 😭 Non stop bekam, dobrze ze większość osób na zdalnej 🤣

reklama
Dzięki. Tak sobie.
Boli mnie glowa.. ogólnie czuje się połamana i przygnieciona. Teraz stan podgorączkowy a zpod 38...
Kurcze ale masz niefart z tym koronawirusem. Będzie dobrze..zeby tylko gorączka Ci wysoko nie narastała. Ciekawe co powie lekarz [emoji848]

Matko to mam nadzieje ze mi tez to minie. Siedzę w pracy 8 h i staram się nie zbełtac na kompa 😭 Non stop bekam, dobrze ze większość osób na zdalnej 🤣
Ja odkąd mam mdłości pije te shoty imbirowe z lidlacza, tylko mieszam je w wodą bo są za bardzo skoncentrowane jak dla mnie- ponoć caly korzeń imbiru jest w tej puszeczce- wymiotowałam dzięki temu tylko raz a mam mega mdłości i jak tylko mnie mdli to od razu mikstura i przechodzi.. Polecam! 😊

Mnie dziś kłuje po lewej stronie i ciągnie.. Staram się odpocząć ale przy moim dziecku to mega trudne 🤷

Ja odkąd mam mdłości pije te shoty imbirowe z lidlacza, tylko mieszam je w wodą bo są za bardzo skoncentrowane jak dla mnie- ponoć caly korzeń imbiru jest w tej puszeczce- wymiotowałam dzięki temu tylko raz a mam mega mdłości i jak tylko mnie mdli to od razu mikstura i przechodzi.. Polecam! 😊
Wczoraj byłam w Rossmann po cukierki imbirowe ale nie mieli, pani w aptece zamówiła mi jakieś gumy przeciwko mdlosciom z pregny ciekawa jestem jak to będzie działało. A za polecenie shotów dziękuję sprawdzę skład bo niestety mam tez różne alergie pokarmowe i w razie czego kupię

Tez macie tak, że mdłości was męczą pol dnia? Ja rano nie jestem w stanie nic zjeść, a później jak już robię się głodna to i tak chce mi się po prostu rzygac 🤮 nie wymiotuje w ogóle, ale czuje się bleeee

reklama
Do góry