Cantosowa
Moderator
Dziewczynki zapytam się jeszcze raz czy może któraś z Was cierpi na zespół jelita drażliwego ja choruje i wam powiem ciężko jest skurcze jelit martwię się jak cholera zobaczymy muszę przejść na dietę typową dla tego schorzenia. Teraz się nasiliło więc nie mam wyboru. Jutro wizyta 10 rano trzymajcie kciuki
Cześć, ja choruję, też muszę zacząć pilnować diety. Mój luby miał teraz problemy żołądkowe i musi być na diecie płynnej, więc gotowałam mu zupy kremy i sama to jadłam i od razu na jelitach lepiej, zjadłam fryty z piekarnika i bach, wzdęcie od razu. Jedyne z czego teraz nie mogę zrezygnować to pieczywo rano, bo inaczej mi energii totalnie brakuje...
Też mam dziś wizytę będę słuchać serduszka. Muszę powiedzieć, że przy, wcześniejszych ciążach (ronionych) bardzo się stresowałam, a teraz mam tyle spokoju i optymizmu, to mnie chyba ratuje. Czytuje was regularnie, ale dzięki temu trochę się dystansuję od swojej ciąży, nawet nie pamiętam, który to dzień dokładnie 8+ coś. Wizytę mam przed 19.
Trzymam mocno kciuki za dziewczyny z problemami, przesyłam wam uśmiech i szczyptę spokoju