reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Witam serdecznie wszystkie mamusie [emoji847]
Jestem tutaj nowa, ale chyba nie z tych najmłodszych [emoji2960]
Są tutaj przyszłe mamusie 40+[emoji6]
Jeśli tak to nie będę czuła się inna[emoji6][emoji2960]
A tak reasumując tez będę wrześniowa mamusią ( jak wszystko będzie oczywiście dobrze ) we wrześniu 2020 r poroniłam w 6 tyg[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji23]
Modlę się żeby było wszystko dobrze. Mam już trójkę wspaniałych dzieci i czekamy z utęsknieniem na kolejne[emoji120][emoji4][emoji3590][emoji3059]
Będzie dobrze :-) sporo dziewczyn jets tutaj po stracie, m.in. ja, stratę miałam w grudniu 2017 :-) obecnie 6+3, także za 10 dni bede trochę merwowa bo zacnzie się okres. W ktorym ciążę tracilam. Ale tym razem wierzę że będzie dobrze. Kurczę, musi być dobrze :-)

W Poznaniu są dwie Stare Pączkarnie w ktorych byłam, nie wiem cyz więcej, ale jedną mam na Półwiejskiej i w tłusty czwartek, chocbym miala stac w ogromnej kolejce to dam radę, tamte pączki może do tanich nie należą, ale smakują jak niebo w gębie.

To te paczkarnie mnie ostatnio o odruch wymiotny przyprawiły 😂 ten zapach lukru, ble!
Wy tu o zachciankach a ja ważę każde danie, odmierzam, liczę i warzywkuję... nie mogę Was czytać 🤨😂

A więc tak. Małe ma 2,49 cm :) serce bije. To wczorajsze plamienie wzięło się z aplikowania luteiny najprawdopodobniej. Mam założoną kartę ciąży :) i umówione badania prenatalne na 23.02 (będzie 12+2). Zdjęcie nie oddaje wrażenia i tego jak bardzo odetchnęłam. A z toksoplazmozą, lekarz powiedział, że moje wyniki to echo bo już ją przeszłam.
Cudownie kochana ❤❤❤❤

Super wieści [emoji7] Pamiętam jak w ciąży z synkiem pierwszy raz usłyszałam jego serduszko [emoji3531] niesamowite uczucie [emoji7]a dzidziuś jaki duzy ?
1.68 mm coś takiego mówił 🤔 ale serduszko tak waliło szybciutko że na początku się przejęłam że aż tak? 🤔

Witam serdecznie wszystkie mamusie 🤗
Jestem tutaj nowa, ale chyba nie z tych najmłodszych 🤭
Są tutaj przyszłe mamusie 40+😉
Jeśli tak to nie będę czuła się inna😉🤭
A tak reasumując tez będę wrześniowa mamusią ( jak wszystko będzie oczywiście dobrze ) we wrześniu 2020 r poroniłam w 6 tyg😔😔😔😔😂
Modlę się żeby było wszystko dobrze. Mam już trójkę wspaniałych dzieci i czekamy z utęsknieniem na kolejne🙏😊❤️🥰
Hej mi do 40 brakuje 3 lata 😂 będzie dobrze ❤❤❤

reklama
Do góry