Mój lekarz wozi się Porsche [emoji23][emoji23][emoji23]
Lekarze nie maja nic wspólnego z ZUS [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz wozi się Porsche [emoji23][emoji23][emoji23]
Chodzi mi o to że niezłą kasę trzepią prywatnie .Lekarze nie maja nic wspólnego z ZUS [emoji848]
Gdzie kupilas?
Powodzenia, daj znać po wizycieJa za godzinę mam wizytę.. I mam stresa co usłyszę.. Niby myślę pozytywnie a jednak gdzieś sie przedziera taka głupia myśl.
Hm mi apetyt wrócił chyba aż za. Ale wczoraj miałam takie dreszcze że niczym się ogrzać nie umiałam ... ale to tez ponoć w ciąży normalne.Ech, właśnie w siebie wdusiłam zupę pieczarkową od mamy. Apetyt poziom zero, za to mdłości pełna parą... Masakra czuje się jakbym miała grypę żołądkowa i kaca od 3 tyg, poza tym ciągle mi zimno
Ciężko stwierdzić mąż skąd przywiózł a ja po prostu wzięłam i zjadłamGdzie kupilas?
Gdzie to cudo dorwałas? Uwielbiam Toblerone.Zobacz załącznik 1233776na zdrowie [emoji1768][emoji14]
Chodzi mi o to że niezłą kasę trzepią prywatnie .