Ale bym zjadła
reklama
ByleDoWrześnia
Fanka BB :)
U mnie wjechał król wód, czyli śledzik z cebulką w occie ❤ Musiałam zrobić sama, bo po tym kupnym dziadostwie miałam zgagę.
Elodia
Będzie dobrzeJa za godzinę mam wizytę.. I mam stresa co usłyszę.. Niby myślę pozytywnie a jednak gdzieś sie przedziera taka głupia myśl.[emoji849][emoji849]
Elodia
Wyuczyl się trudnego zawodu, bo bycie lekarzem nie jest łatwe niezależnie od specjalizacji, to się ceni :-) moja była gin, co prowadziła ciążę z córką, przyjmowała u siebie tzn gabinet miała na parterze ogromnego domu.Chodzi mi o to że niezłą kasę trzepią prywatnie .
Marcelina007
Przecież ja nie mam z tym problemu bo jakbym miała to bym chyba nie korzystała z wizyt prywatnych Aczkolwiek jak słyszę o cenach za wizytę jakie tu płacą dziewczyny to dęba włosy stają .Bardzo przykro brzmi ton, w jakim mówisz o lekarzach. Być może nie masz świadomości tego ile kosztuje ich kształcenie, to są ogromne pieniądze, ciężka odpowiedzialna praca i lata wyrzeczeń. Nikt nikomu nie bronił podobnej kariery - a jednak na medycynę nie trafia każdy. Szkoda, że większość osób nie ma pojęcia, jak tak naprawdę wygląda praca lekarza i widzą ja tylko przez pryzmat prywatnego gabinetu (który sam się nie wyposaża i serwisuje) i auta...
Są oczywiście nieuczciwi, nierzetelni lekarze, jak w każdym zawodzie, ale są tez tacy, którzy ratują nasze życie i ciążę. Mam nadzieję, że będziecie trafiać na tych najlepszych.
AgnesSweden
Ja za wizytę prywatną w Sztokholmie po przeliczeniu na złotówki płace jakieś 750-800 plnPrzecież ja nie mam z tym problemu bo jakbym miała to bym chyba nie korzystała z wizyt prywatnych Aczkolwiek jak słyszę o cenach za wizytę jakie tu płacą dziewczyny to dęba włosy stają .
E
Ewka34
Gość
Tylko tam są też inne zarobki zapewneJa za wizytę prywatną w Sztokholmie po przeliczeniu na złotówki płace jakieś 750-800 pln
asia.joanna
Myślę, że nie ma co tak przeliczać bo na pewno płace są inne, koszty życia i utrzymania również.Ja za wizytę prywatną w Sztokholmie po przeliczeniu na złotówki płace jakieś 750-800 pln
Marcelina007
Któraś tu pisała że płaci 350 za wizytę o ile pamiętam.
reklama
m.am
Ja płacę 300[emoji849]
Któraś tu pisała że płaci 350 za wizytę o ile pamiętam.