No zobaczymy ale fajnie ze wam się trafili tacy lekarze ten lekarz mnie nie zna więc zobaczymy jak się odniesie.Oj powiem Ci kochana że ja też chodzę prywatnie i jak na przykład wychodziła kiedyś zła cytologia to do kontroli szłam za darmo jak znajoma poszła potwierdzić ciążę i była za szybko, to kazał przyjść za 2 tygodnie i też nie wziął za to kasy tak więc może się mile zaskoczysz
reklama
ZUS nie ma żadnych pieniędzy. Wszystko co wpływa od razu jest wypłacane na bieżące świadczenia. Jedyne co ZUS ma to gigantyczny deficyt.Uwierz że oni maja dosc pieniędzy
, naszych pieniędzy
A kazdy dostaje wypłacane wg systemu i przecież nie ma czegoś takiego, że w danym miesiącu dostaniesz mniej l4 bo w ostatnim czasie trafiło sie dużo naciągaczy. Totalna bzdura.
Marcelina007
Fanka BB :)
Mój lekarz wozi się PorscheUwierz że oni maja dosc pieniędzy
, naszych pieniędzy
A kazdy dostaje wypłacane wg systemu i przecież nie ma czegoś takiego, że w danym miesiącu dostaniesz mniej za l4 bo w ostatnim czasie trafiło sie dużo naciągaczy. Totalna bzdura.
Cantosowa
Moderator
Uwierz że oni maja dosc pieniędzy
, naszych pieniędzy
A kazdy dostaje wypłacane wg systemu i przecież nie ma czegoś takiego, że w danym miesiącu dostaniesz mniej za l4 bo w ostatnim czasie trafiło sie dużo naciągaczy. Totalna bzdura.
Nie, nie mają, dlatego kobiety czekają teraz po kilka miesięcy na zasiek opiekuńczy. W naszym państwie nie ma kasy, tylko są długi - ale nie ma sensu teraz o tym myśleć. :-) dlatego że ludzie nadużywają zwolnień są częstsze kontrole.
Cantosowa
Moderator
Twój lekarz to nie ZUS i ma prawo jezdzic czym chce, tak jak Ty czy ja.Mój lekarz wozi się Porsche
asia.joanna
E
Ewka34
Gość
Ja za godzinę mam wizytę.. I mam stresa co usłyszę.. Niby myślę pozytywnie a jednak gdzieś sie przedziera taka głupia myśl.
E
Ewka34
Gość
Chyba sobie kupię dziś lody
Promyczek91
Miałam na myśli ile my Polacy tracimy na składki do zusu.ZUS nie ma żadnych pieniędzy. Wszystko co wpływa od razu jest wypłacane na bieżące świadczenia. Jedyne co ZUS ma to gigantyczny deficyt.
reklama