reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziwne jest to ze ja miałam tez podobne usg i lekarz już mówił ze bije lekko serce już . To
Możliwe żeby w ciałko zolte bilo
Serce ? Hmmm dziwne . To był 7tydzien
Wstawiam foto
No to ja miałam identyczny obraz, bo tamta fotkajest z netu, ale twoja jest identyczna jak moja, ale ja wtedy mialam 5+5 i mowil, ze jest pecherzyk i ciaza bardzo wczesna.

reklama
Hej :)
Czy to normalne,ze dzisiaj lekko cmi mi podbrzusze jak na @? Niby to jest mój termin @ jakbym w ciąży nie była,czy to może być tym spowodowane czy złe sobie tłumacze?

Dziewczyny, polecial jakby różowy śluz z domieszką krwi, a teraz dużo takich jakby brązowo-różowych brudów. Mam dupka 3x luteinę 2x acard, heparyne, euthyrox. Siedzę i płaczę. Moja 9 ciąża... jeśli to małe umrze, nigdy, nigdy więcej nie będę próbować zachodzić w ciążę. Na pogotowie nie mam co jechać bo i tak nic więcej nie dostanę. Jutro wizyta... mam nadzieję, że doczekam.
u mnie było czerwone plamienie i póki co się uspokoiło. Trzymam kciuki żeby było dobrze. Jutro wizyta więc staraj się teraz nie stresować.

Dziewczyny, polecial jakby różowy śluz z domieszką krwi, a teraz dużo takich jakby brązowo-różowych brudów. Mam dupka 3x luteinę 2x acard, heparyne, euthyrox. Siedzę i płaczę. Moja 9 ciąża... jeśli to małe umrze, nigdy, nigdy więcej nie będę próbować zachodzić w ciążę. Na pogotowie nie mam co jechać bo i tak nic więcej nie dostanę. Jutro wizyta... mam nadzieję, że doczekam.
Doczekasz :* a jutro przyniesiesz nam dobre wieści ❤️

Na pewno będzie dobrze! Jutro na wizycie usłyszysz same dobre wieści, a tymczasem lez i oszczędzaj się

Dziewczyny :)
Ja dziś 9+4 za dwa dni wizyta u gin. zeby podejrzeć co u maluszka :)
Czuje sie dobrze. Dziś miałam taki apetyt, że chyba zaraz pękne... tak sie objadłam 😅 . Z zachcianek - lody Kaktus mogę jeść w ilości nieskończonej 😂🤤 Badania prentalne juz umówione. Chciałabym już koniec 12 tygodnia żeby trochę odetchnąć - chociaż jak czytam czasem posty Waszych doświadczen to chyba nigdy nie przestane się martwić 🙃

Dziewczyny :)
Ja dziś 9+4 za dwa dni wizyta u gin. zeby podejrzeć co u maluszka :)
Czuje sie dobrze. Dziś miałam taki apetyt, że chyba zaraz pękne... tak sie objadłam 😅 . Z zachcianek - lody Kaktus mogę jeść w ilości nieskończonej 😂🤤 Badania prentalne juz umówione. Chciałabym już koniec 12 tygodnia żeby trochę odetchnąć - chociaż jak czytam czasem posty Waszych doświadczen to chyba nigdy nie przestane się martwić 🙃
Ja 9+3, kiedy masz prenatalne? Bo też w tym tygodniu będę się umawiać

reklama
Do góry