reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dobry wieczór dziewczyny po weekendzie offline :-)
Mam nadzieje ze wszystko u Was dobrze, u mnie plamien od 3 dni brak. Jutro idę robić badania wszelakie przeciwcialowe, w środę wizyta u gina i tak to się toczy :-)
Mega odpoczęłam w weekend, objawów zero (nie narzekam i wszystkim z nudnościami współczuje 🥺)
Buziaki!!!!!

Kochana meliska i do spania 😊Na spokojnie to może byc podraznienie może przez luteine jeżeli wprowaszasz do pochwowo albo nic groznego. Ze mnie krew się lała i to dwa razy i z maluszkiem było wszystko oki grunt że nie ma bóli przy tym plamieniu
Witaj, piszesz ze lała się z Ciebie krew i potem było ok?
Mi zaczęło się najpierw plamienie w niedzielę i idzie coraz gorzej, ciemna krew, dodatkowo boli podbrzusze, niby to czas kiedy miałabym okres.

:( od rana czytam całe internety dla pociechy zalana łzami bo nikłe mam nadzieję.
W środę pierwsze usg, jestem w 7t równo dziś, albo byłam :(

Mi zaczęło się najpierw plamienie w niedzielę i idzie coraz gorzej, ciemna krew, dodatkowo boli podbrzusze, niby to czas kiedy miałabym okres.

:( od rana czytam całe internety dla pociechy zalana łzami bo nikłe mam nadzieję.

Nie czytaj internetów. Przecież od zawsze wiadomo ze jak wpiszesz ból głowy to wyjdzie, że rak...
spokojnie wytrzymaj jutro do wizyty, ja miałam codzienne plamienie brązowe i tez lekki okresowy ból, nie można się nakręcać!!!!
Serio czytanie googli nie pomaga! Tylko spokój i opanowanie. Trzymaj się!

Nie czytaj nic na internecie!! Spokojnie ! Jutro pójdziesz do lekarza i będzie dobrze❤️❤️❤️

reklama
Tak na pewno. Sprawdziłam nawet w karcie ciąży(według dokładnych wyliczeń to 6+3) No ale to już 7 tydzień.
Tylko dziwne jest to ze lekarz mówił mi ze wsystsko jest dobrze
Czytam.o tych plamieniach, poronieniach w tak późnym.tyg inaz poszłam melisy sobie zaparzyć na uspokojenie

Tak bylo to krwawienie które trwało z 20min lało się tak że podpaski to zmieniałam co 5min a później po tym brazowe plamienie utrzymujące się dwa dni- to wszystko z nadżerki ale to dopiero potwierdził mój lekarz za drugim razem który wiedział że mam nadzerkę i skupil się na tym punkcie bo w szpitalu nie znaleźli przyczyny krwawienia 🤦‍♀️

Do góry