O matko! A mi tak chodzą dzisiaj po głowie smacznego!Aaaaa mój mężuś robi gofry dla mnie ❤❤❤❤❤❤ z bitą śmietaną ❤❤❤❤❤
reklama
Poleca się ciasto na pizzę: Link do: tureckie pide: lepsze niż pizza
E
Ewka34
Gość
O kurdeTaaak i z cebulka
W Malezji kilogram śledzi jest za 300zl chyba będzie jakaś ekspresowa wysyłka z Polski na dniach coś czuje
Cantosowa
Moderator
Jejku, nie jadam na co dzień syfów, a teraz ciągle chce pić colkę, a ochotę na takiego cheeseburgera z maka to mi od razu zrobiłaś... Jaaaaaaa, masakra, czuję ten smak.U mnie śledziki wyjechały 2 dni pod rzad, ale tak po jedynym. Wszystko testuje. Dziś byl pierwszy i ostatni burger z maka, za duży cukier. No cóż nie można mieć wszystkiego
Marcelina007
Fanka BB :)
Ja mam kryzys dziś, mdłości mniejsze ale słaba jestem w głowie się kręci po kontach tylko beczę. Mąż jutro wyjeżdża do Norwegi a ja dla niego jestem taka wredna Boję się jak ja to sama ogarnę jak będę się tak źle czuć : w piecu napalić , z synem na treningi , tak to chociaż z psem wyszedł.....a niedawno narzekałam na brak objawów ...
Mama0303
Fanka BB :)
tootiki
Zaciekawiona BB
Mam tak samo pytałam lekarza-to ciałko żółtkowe, nie ma się czym martwićTak to mniej wiecej wygladalo, ale sam ten okragly babelek...nigdy nie uswiadczylam takiego widoku, zastanawiam sie czy jest ok...Zobacz załącznik 1233036
reklama