Fasolka2021
Fanka BB :)
Mnie dziś wszystko ciągnie nawet jajnik jak na owulacjeWas też wieczorami "ciągnie" Brzuch jak na okres?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie dziś wszystko ciągnie nawet jajnik jak na owulacjeWas też wieczorami "ciągnie" Brzuch jak na okres?
2,3 razy miałam tak jak na okres a tak to wieczorami lekkie/średnie natężenie ciągnięcie, ćmienie w brzuchuWas też wieczorami "ciągnie" Brzuch jak na okres?
Strasznie mnie stresuje to uczucie2,3 razy miałam tak jak na okres a tak to wieczorami lekkie/średnie natężenie ciągnięcie, ćmienie w brzuchu
Ja od. Tygodnia prawie nie gotuję masakra jakaś...Koryzstaj jeśli masz ochotę :-)
Ja mam dzisiaj dzień lenia na gotowanie, zamówimy pizzę :-)
Inne kobiety odczuwają bardziej innne mniej to moja pierwsza ciąża więc nie mam porównania ale nie stresuj się na zapasStrasznie mnie stresuje to uczucie
Wiem. Już na co mam straszna ochotę!! Ataras I wszystko zasypane sniegiemJa ostatnio marzyłam o kilbasce z grilla+ musztarda ostatnio lubię musztardę do wszystkiego
Agnes hej widzę i domyślam się że też mieszkasz w skanydnawii? Jak tam opieka w Szwecji???Strasznie mnie stresuje to uczucie
W pracy wszyscy wiedzą a w rodzinie nikt ani po mojej stronie ani po męża powiemy jak będzie bezpiecznieKiedy macie zamiar powiedzieć światu?
U mnie to samo. Nikt nie wie.. Nawet bliskie koleżanki. Tylko ja i mój facet.W pracy wszyscy wiedzą a w rodzinie nikt ani po mojej stronie ani po męża powiemy jak będzie bezpiecznie