Danusia92xx
Fanka BB :)
Hej. Od 2 dni przypomnialam sobie co oznaczają ciążowe hormony. Jestem okropn. Na wszystko i wszystkich okropnie dre jape .. Dzis poprosilam mojego męża zeby wziął moja córke na dwor bo muszę mieć z godzinę spokoju.. Moze to dodatkowo spowodowane jest tym, ze jutro mam wizytę u lekarza (na 17:30) i będzie to 6+5 także liczę na to, ze zobaczę piękne, zdrowe serduszko.. a we wtorek muszę powiedzieć w pracy, ze jestem w ciazy. Ciągle myslalam, ze zostanę tam do końca tygodnia i pójdę ns zwolnienie lekarskie ale nie wiem czy dam rade tyle siedzieć w domu.. Musze to powaznie przemyśleć. I nie ukrywam, ze okropnie stresuje mnie to jak czytam tr wszystkie historie o poronieniach po 10 tydz+. Chciałabym zacząć w pełni cieszyć się ta ciąża ale jakoś jeszcze nie umiem.. Mam wrazenie ze to juz jest Bog wie ktory tydzień. Moze dlatego, ze dowiedzialam ske o niej w 25 dniu cyklu czyli 3+4. A jak poszlam do lekarza to okazalo soe, ze ciaza jest mlodsza o 4 dni. Czyli dowiedziałam sie o niej w 3+0.. Mozna powiedzieć, ze czekam na serduszko juz 4 tygodnie a to jakby nieskończoność. Sama siebie mam dzis dosc.