reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Hej :) Witam się i ja :) termin na 22/23.09 :) Na razie na szczęście bez większych objawów, czasem poboli brzuch i wcześniej chodzę spać :) . W domu na pokładzie niespełna dwuletnia córeczka. Rok temu poroniłam w 14 tygodniu, więc troche niepokoju jest ale staram się myśleć pozytywnie.
We środę pierwsza wizyta.
Życzę wszystkim zdrówka :)
Ja też mam termin na 23 września i też w środę 1 wizyta 😎 trzymam kciuki ❤️

reklama
Mam problem...mianowicie 19 dnia cyklu rozpoczęło mi się krwawienie z niewiadomej przyczyny. Udałam się do ginekologa,który w lewym jajniku zauważył ciałko krwotoczne 3mm i stwierdził ze stad może brać się krwawienie. Przy okazji tego usg lekarz zauważył malutka kropeczke i zasugerował zrobienie testu ciążowego bo prawdopodobnie jestem w ciąży. Test wykonałam i oczywiście pozytywny. Jutro mam pierwsza wizytę potwierdzającą ciąże,ale chyba mnie dziś nerwy zjedzą- tak średnio co drugi dzień występuje krwawienie np przy wysiłku,po spacerze... jakby nie ma tego krwawienia cały czas tylko czasem się pojawia a są dni ze nic się nie dzieje...nie wiem już nic,jestem przerażona...czy któraś z Was ma podobne doświadczenia? 😔

Dziewczyny!!! Przez was mam ślinotok teraz [emoji23] u mnie dziś mąż robi pizzę domowa na obiad ;)
Jak ostatnio pizzę robilam, trzymałam. Wpiekarniku ok 40 minut, a że ciasto grube zrobilam to większość była surowa, i musialam kolejne pol godziny w piekarniku tryzmac zeby bylo zjadliwe [emoji1787] córka stwierdzila, że mistrzem jestem w knoceniu w kuchni [emoji1787]

reklama
Jak ostatnio pizzę robilam, trzymałam. Wpiekarniku ok 40 minut, a że ciasto grube zrobilam to większość była surowa, i musialam kolejne pol godziny w piekarniku tryzmac zeby bylo zjadliwe [emoji1787] córka stwierdzila, że mistrzem jestem w knoceniu w kuchni [emoji1787]
Mój maz robi najlepsza pizze,uwielbiam jego pizze ❤❤❤

Do góry