reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Piękne włosy, nic nie wypadało po ciąży itd. A teraz mam tak tłuste, cienkie jakieś mam wrażenie. W ogóle teraz.. I cera gorsza, wywaliło mnie wszędzie. Może córka odbiera mi urodę 😁 wierzycie faktycznie w te przesady?
Ja nie wierze, bo w poprzedniej ciazy z corka mialam idealna cere i wygladalam ciagle jak w dni plodne, czyli promienialam 😆 normalnie mam problem z cerą.

Spokojnie kochana... Ja w 5+4 mialam identyczny widok, pęcherzyk i kropek w środku a gin mi powiedziala, że na tym etapie wszystko jest ok. Maluch jest teraz wielkości malutkiego ziarenka, więc jesli aparat do usg nie jest najnowszy, to za dużo nie wyłapie :-) głowa do góry, będzie dobrze.
Dziękuje, pociesza mnie to, tylko dlaczego kazał mi brać duphaston? Nic nie powiedział tylko wypisał :/

ja w żadne przesądy nie wierzę 😂jak byłam w ciąży z córką to każdy obstawiał chłopca bo się super czułam i inni twierdzili że pięknie wyglądam 😃 jadłam non stop ogórki kiszone i zero słodyczy. Nawet ta metoda ramzi i nub jest dla mnie wątpliwa, wstawiłam zdjęcia usg na grupę na fejsie gdzie sugerują płeć i co? Wszyscy jednoznacznie, że syn 😂 a mam super córeczkę 🥰 lekarz mi dopiero w 24tc powiedział bo wcześniej nie było widać 😃
Mój lekarz obstawia płeć w 12 tygodniu , jakoś po kościach to poznaje czy coś , podobno w 99 % się sprawdza 😂😂😂

reklama
Witam serdecznie 😊ja dziś mniej aktywnie, coś żołądek daje popalić 😐. Spokojnego dnia. Podczytuje na bieżąco.

Do góry