Już mi uciekają te tygodnie Wasze, suwaczki faktycznie by się przydały
reklama
U
użytkownik lu
Gość
Ja nie wierze, bo w poprzedniej ciazy z corka mialam idealna cere i wygladalam ciagle jak w dni plodne, czyli promienialam normalnie mam problem z cerą.Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Piękne włosy, nic nie wypadało po ciąży itd. A teraz mam tak tłuste, cienkie jakieś mam wrażenie. W ogóle teraz.. I cera gorsza, wywaliło mnie wszędzie. Może córka odbiera mi urodę wierzycie faktycznie w te przesady?
U
użytkownik lu
Gość
Ja tak robie co tydzien dwa, ale olejem rzepakowym plus kosmetyki only bio i jest ideoloA ja w ten deszczowy dzień, skoro mowa. O włosach zrobiłam sobie olejowanie z kokosowego oleju i kilka kropel cytryny ostatnio mam taką sucha skórę głowy że swędzi niemiłosiernie potrzymam tak z 2h ten specyfik
@Fasolka2021 a jak byl widoczny tylko pęcherzyk to który był to tydzień u Ciebie?
Dziękuje, pociesza mnie to, tylko dlaczego kazał mi brać duphaston? Nic nie powiedział tylko wypisał :/Spokojnie kochana... Ja w 5+4 mialam identyczny widok, pęcherzyk i kropek w środku a gin mi powiedziala, że na tym etapie wszystko jest ok. Maluch jest teraz wielkości malutkiego ziarenka, więc jesli aparat do usg nie jest najnowszy, to za dużo nie wyłapie :-) głowa do góry, będzie dobrze.
pasazerka12
Fanka BB :)
No suwaczki by się przydały ale ja nie umiem go zrobićJuż mi uciekają te tygodnie Wasze, suwaczki faktycznie by się przydały
Ja szukałam i tez nie potrafię Trochę techniki i od razu się gubię hahaNo suwaczki by się przydały ale ja nie umiem go zrobić
pasazerka12
Ja według apki 8 tydzień (7+2)
Marcelina007
Mój lekarz obstawia płeć w 12 tygodniu , jakoś po kościach to poznaje czy coś , podobno w 99 % się sprawdzaja w żadne przesądy nie wierzę jak byłam w ciąży z córką to każdy obstawiał chłopca bo się super czułam i inni twierdzili że pięknie wyglądam jadłam non stop ogórki kiszone i zero słodyczy. Nawet ta metoda ramzi i nub jest dla mnie wątpliwa, wstawiłam zdjęcia usg na grupę na fejsie gdzie sugerują płeć i co? Wszyscy jednoznacznie, że syn a mam super córeczkę lekarz mi dopiero w 24tc powiedział bo wcześniej nie było widać
reklama