Kassiu
Fanka BB :)
To wydaje się wszystko ok. Po prostu kiedyś przeszłaś infekcje i masz przeciwciałaUjemny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wydaje się wszystko ok. Po prostu kiedyś przeszłaś infekcje i masz przeciwciałaUjemny
Ja to muszę zaopatrzyć się w leginsy, albo jakieś d_insy ciążowe już, bo niby jutro zaczyna 7 tydzien (6+0), ale patrząc na siebie w lustrze juz widzę odstajacy brzuszek, tak narazie delikatnie ale jednak widać [emoji3059] myślę nad ogrodniczkami też, ale to zobaczę jeszcze.To wam Zazdroszczę z tymi cycami bo mnie nawalają od rana do wieczora i już mam o rozmiar większe dobrze ze sklepy otwierają bo trzeba się zaopatrzyć w nowe biustonosze [emoji38]
Mysle że to nie wpłynęło na malucha, skoro chwilę to trwało.Dziewczyny! Dziś odwiózł mnie do domu znajomy z pracy i włączył na chwilę podgrzewanie fotela, jak się zorientowałam że to zrobiłam to się przeraziła i od razu wyłączył, ale jednak chwilę tak jechaliśmy... miałam długa kurtkę, ale przez moment poczułam gorąco. Jestem przerażona, bo przecież w ciąży nie można przegrzewać organizmu
Oja! Uspokoiłaś mnie! Dzięki wielkie! ❤To wydaje się wszystko ok. Po prostu kiedyś przeszłaś infekcje i masz przeciwciała
Ja może nie 3 litry, ale co najmniej prawie 2. Nie sama woda, bo jakis sok wleci, albo owoc w ktorym orzeciez dużo wody jest, czy tam herbatka.ja tak samo problem z siku,co chwile chodzę,ale tez mam bardzo duże pragnienie,z 3 litry wody wypije dziennie o dziwo
Mi szybko urósł biust i brzuchTak, nie można się dać zwariować. Gdybyś smarowała 5x dziennie całe ciało kremem z witaminą A to bym się zastanawiała. O wszystko pytam lekarki i staram się nie schizowac tona poradników, także jedyne zmiany to: nie pije, nie palę, nie jeżdżę konno, nie jeżdżę, na rowerze, nie jem surowego sushi, jajek, mięsa, biorę Pregna plus, a cała reszta się nie zmienia :-) najwyżej hormony "odstawią coś" - bo zacznie mi śmierdzieć.
Dermatolog stwierdziła, żeby nie łasic się na balsamy dla ciężarnych tylko używać po prostu tych z dobrym składem, co dotychczas. Bardziej szczotka i masowanie działają niż kremy... Także ten.
Swoją drogą, ja już drugi raz biustonosz muszę wymienić, od 3 tygodni noszę taki do karmienia miękki, ale już za mały jest. Wam też biust tak szybko rośnie?
Ja zacznę 6tc ale mam tendencje do wystającego brzucha i czasem też mi odstaje po całym dniu plus zaparciaJa to muszę zaopatrzyć się w leginsy, albo jakieś d_insy ciążowe już, bo niby jutro zaczyna 7 tydzien (6+0), ale patrząc na siebie w lustrze juz widzę odstajacy brzuszek, tak narazie delikatnie ale jednak widać [emoji3059] myślę nad ogrodniczkami też, ale to zobaczę jeszcze.
W okresie między owu a kilka dni po teście, bylam strasznie wzdęta, brzuch mialam mocniej odstający niż teraz [emoji23] teraz mi się to wszystko unormowało, tylko wzdecia i tak średnio raz dziennie mamJa zacznę 6tc ale mam tendencje do wystającego brzucha i czasem też mi odstaje po całym dniu plus zaparcia
Dziewczyny wyluzujcie! Maluch jest tam w bezpiecznej otoczce, serio juz opalanie z zakrytym brzuchem zostalo obalone, to co dopiero cieplejszy prysznicMysle że to nie wpłynęło na malucha, skoro chwilę to trwało.
A skoro temat o przegrzewaniu organizmu to czy prysznic taki nie gorący ale dosc ciepła woda może zaszkodzić?
Jestem wiecznym zmarzluchem i kocham wrzatek zawsze się tak rozgrzewam. już tego nie robię ale w letniej wodzie to nie umiem się umyć i taka ciepła używam. Jak myslicie? A czy np jak jest mi gorąco w nocy pod kaldra to też jest przegrzanie organizmu?