reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny! Pomocy! Odebralam wyniki krwi. Wszystko dobrze oprocz... CMV IgG! Wynik 646!
Podwyzszony! Czy ktoras z Was tak miala?
To moja pierwsza ciaza. Wizyta u lekarza dopiero w srode... :( :(

Mnie jedynie wieczorami najbardziej bolą przy ściąganiu stanika, i w nocy jak kilka razy wstaję do kibelka,a tak to w miarę znośnie. Z tym siknaiem to mam masakrę, w ieczorem to co chiwlę chodze [emoji23]
ja tak samo problem z siku,co chwile chodzę,ale tez mam bardzo duże pragnienie,z 3 litry wody wypije dziennie o dziwo

Dziewczyny! :( Dziś odwiózł mnie do domu znajomy z pracy i włączył na chwilę podgrzewanie fotela, jak się zorientowałam że to zrobiłam to się przeraziła i od razu wyłączył, ale jednak chwilę tak jechaliśmy... miałam długa kurtkę, ale przez moment poczułam gorąco. Jestem przerażona, bo przecież w ciąży nie można przegrzewać organizmu 😭😭😭

Hej dziewczyny ,
Musiałam nadrobić Wasze wiadomości <3
Ja biorę w zasadzie z supli tylko Doppelherz Mama .
Czekać teraz będę na następną wizytę jak zesraczką zapisałam się na 8 lutego.
Mam nadzieję, że będzie widać mały zarodeczek ;(
Wczoraj niby wg. Pana Dr.5+5 i był widoczny tylko pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy ale zarodek nie był widoczny to mam nadzieję, że za te 10dni się pojawi i nie będzie mnie stresował, bo jak na razie się naczytałam jak zwykle .Masakra..
Jeszcze od wczoraj na Luteinie jedziemy 2 razy dziennie bo pojawiły się brązowe plamienia .
Mówię Wam zwariuję przez tę ciążę haha

reklama
Dziewczyny! :( Dziś odwiózł mnie do domu znajomy z pracy i włączył na chwilę podgrzewanie fotela, jak się zorientowałam że to zrobiłam to się przeraziła i od razu wyłączył, ale jednak chwilę tak jechaliśmy... miałam długa kurtkę, ale przez moment poczułam gorąco. Jestem przerażona, bo przecież w ciąży nie można przegrzewać organizmu 😭😭😭
Nie popadaj w paranoje 🙃 nic ci nie będzie ;)

Do góry