reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja mam brzuszek odstajacy, jestem szczupla i zaraz to wychwycam,ale wiadomo ze to nie zasluga dzieciątka, a powiększającej się macicy 😊 wzdec nie miewam.

Takze plan mam obkupic sie na wiosne w ciuszki ciążowe, zapewne bede polować na vinted 🙂

reklama
Hejcia, przychodzę z updatem, ostatnio nie mam za bardzo czasu na forum :D
Po weekendowych ekscesach i niezłym stresie umówiłam się na 2.02 do ginekologa, sprawdzić czy jest okej, ale niestety nie wytrzymałam tej niewiedzy i strachu, że stres wszystko zakończył. Zatem udałam się do mojej lekarki dzisiaj.
I oto jest szkrab dalej, serce bije, wszystko jest w porządku, mamy już 2,10 cm więc całkiem spory już jest :D
Mama spokojniejsza, pełna nadziei, optymizmu <3

Załączniki

• bobo.jpg
    bobo.jpg
    108,9 KB · Wyświetleń: 73
Ja mam brzuszek odstajacy, jestem szczupla i zaraz to wychwycam,ale wiadomo ze to nie zasluga dzieciątka, a powiększającej się macicy 😊 wzdec nie miewam.

Takze plan mam obkupic sie na wiosne w ciuszki ciążowe, zapewne bede polować na vinted 🙂
Też lubię vinted 🤝 ja szukam luźniejszych legginsów na brzuch bo już wzdęcia się zaczęły i wszystko mnie ciśnie . Aż się boję później co to będzie jak brzuchol urośnie. Niby są te spodnie ciążowe (chciałabym jeansy) ale jakos sobie jeszcze nie wyobrażam w takich 😂

Przewraca się w główce [emoji23][emoji86]wymyśla się takie historie i już nie wiadomo w co wierzyć
To ja mialam schizy ostatnio, jak mi pies wgramolił się pod koldrę i kolo brzucha zwinal wkulkę, jak na boku leżałam [emoji23] nie dość ze pod koldrą, to ten mały grzejnik przy brzuchu i już panika, że za mocno brzuch rozgrzeję. Wstyd przyznać ale go wygonilam spod koldry, to po tym caly dzien chodził na mnie obrażony [emoji23]

reklama
A potem od końca połogu zrzucanie wagi. Mam ambitny plan zjechać do wagi sprzed 14 lat z początku ciąży z córką [emoji23] oby sie udalo.
O to ładnie, życzę dużo motywacji 💪ja ważę 59kg teraz i 26lat rocznikowo. Siostry mi mówią że po pierwszym dziecku szybko się dochodzi do siebie bo młoda jestem 🤔zobaczymy co będzie 🙄🙉

Do góry