reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

To ja mialam schizy ostatnio, jak mi pies wgramolił się pod koldrę i kolo brzucha zwinal wkulkę, jak na boku leżałam [emoji23] nie dość ze pod koldrą, to ten mały grzejnik przy brzuchu i już panika, że za mocno brzuch rozgrzeję. Wstyd przyznać ale go wygonilam spod koldry, to po tym caly dzien chodził na mnie obrażony [emoji23]
Ojej 😂😂biedna psinka

reklama
To ja mialam schizy ostatnio, jak mi pies wgramolił się pod koldrę i kolo brzucha zwinal wkulkę, jak na boku leżałam [emoji23] nie dość ze pod koldrą, to ten mały grzejnik przy brzuchu i już panika, że za mocno brzuch rozgrzeję. Wstyd przyznać ale go wygonilam spod koldry, to po tym caly dzien chodził na mnie obrażony [emoji23]
Mój pies tak codziennie ze mną śpi. Warczy i grzebie łapką puki go nie wpuszczę pod kołdrę 😂

O to ładnie, życzę dużo motywacji [emoji123]ja ważę 59kg teraz i 26lat rocznikowo. Siostry mi mówią że po pierwszym dziecku szybko się dochodzi do sobie bo młoda jestem [emoji848]zobaczymy co będzie [emoji849][emoji86]
Ja urodzilam córkę majac 19 lat i 11 miesięcy, i w sumie po miesiący juz sie w rzeczy sprzed ciąży wbijałam więc coś musi w tym być :-) teraz pewnie będzie trudniej, ale podołam [emoji123]

Mysle że to nie wpłynęło na malucha, skoro chwilę to trwało.
A skoro temat o przegrzewaniu organizmu to czy prysznic taki nie gorący ale dosc ciepła woda może zaszkodzić?
Jestem wiecznym zmarzluchem i kocham wrzatek 😂zawsze się tak rozgrzewam. już tego nie robię ale w letniej wodzie to nie umiem się umyć i taka ciepła używam. Jak myslicie? A czy np jak jest mi gorąco w nocy pod kaldra to też jest przegrzanie organizmu?
Dzięki :) uspokilas mnie!

Mam to samo, uwielbiam ciepłą wodę, ale teraz pilnuje się żeby biorąc prysznic nie przekraczać max 37,5 -38 stopni - dla mnie to nie jest ciepła woda 😆 przed ciaza potrafiłam się kąpać w 42 stopniach i było mi super, a w łazience później sauna 😁

reklama
Do góry