reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Jednak będzie jedynak! ;) ale mam drugie jajko, które jest puste, wiec oby znikło, bo mogę plamić czy krwawić :(
Poza tym usłyszałam serduszko, wszystko się zgadza, prawdopodobny termin 9/10.09❤️
uslyszalam serduszko!
wszystko jak na załączonym zdjęciu :)
Wiec mamy 8 tydzień! Następna wizyta za trzy tygodnie 😅

Załączniki

• 701DF7D4-145F-4D0C-86E9-49C2EB6523E2.jpeg
    701DF7D4-145F-4D0C-86E9-49C2EB6523E2.jpeg
    169,7 KB · Wyświetleń: 216
Jednak będzie jedynak! ;) ale mam drugie jajko, które jest puste, wiec oby znikło, bo mogę plamić czy krwawić :(
Poza tym usłyszałam serduszko, wszystko się zgadza, prawdopodobny termin 9/10.09❤️
uslyszalam serduszko!
wszystko jak na załączonym zdjęciu :)
Wiec mamy 8 tydzień! Następna wizyta za trzy tygodnie 😅
cudownie ❤

Ja dziś miałam słaba noc,chyba macica mi się powiększa bo,triche brzuch bolał i znów miałam delikatne plamienie na brązowo a parę dni był spokój 🙄 jeszcze parę dni i się uspokoję 🙄

Boże już się naczytałam o tych krwiakach. Masakra
Wszystko zależy gdzie jest krwiak,ale spokojnie,ja w poprzedniej ciąży nie z tad mi z owąd dostałam krwotoku, oczywiście biegiem do szpitala,a tam lekarz do mnie zupełnie spokojnie że wszystko ok,krwiak poszedł, dziecko zostało 😳,a lało się po prostu że mnie,
Zostałam na dwa tygodnie,i całe te dwa tygodnie krwawilam i plamilam na przemian,coraz mniej ale jednak i wszystko było w porządku,ale tak jak mówię zależy gdzie ten krwiak

reklama
Do góry