reklama
Danusia92xx
Fanka BB :)
Ja, na 17:30- 6+5
Dziewczyny, która ma wizytę w poniedziałek? [emoji846] ja zaczynam od 8:00, już się nie mogę doczekać )))))
Mango94
Jednak będzie jedynak! ale mam drugie jajko, które jest puste, wiec oby znikło, bo mogę plamić czy krwawić
Poza tym usłyszałam serduszko, wszystko się zgadza, prawdopodobny termin 9/10.09
uslyszalam serduszko!
wszystko jak na załączonym zdjęciu
Wiec mamy 8 tydzień! Następna wizyta za trzy tygodnie
Poza tym usłyszałam serduszko, wszystko się zgadza, prawdopodobny termin 9/10.09
uslyszalam serduszko!
Załączniki
E
Ewka34
Gość
cudownie ❤Jednak będzie jedynak! ale mam drugie jajko, które jest puste, wiec oby znikło, bo mogę plamić czy krwawić
uslyszalam serduszko!
E
Ewka34
Gość
Ja dziś miałam słaba noc,chyba macica mi się powiększa bo,triche brzuch bolał i znów miałam delikatne plamienie na brązowo a parę dni był spokój jeszcze parę dni i się uspokoję
Mama0303
Wszystko zależy gdzie jest krwiak,ale spokojnie,ja w poprzedniej ciąży nie z tad mi z owąd dostałam krwotoku, oczywiście biegiem do szpitala,a tam lekarz do mnie zupełnie spokojnie że wszystko ok,krwiak poszedł, dziecko zostało ,a lało się po prostu że mnie,Boże już się naczytałam o tych krwiakach. Masakra
Zostałam na dwa tygodnie,i całe te dwa tygodnie krwawilam i plamilam na przemian,coraz mniej ale jednak i wszystko było w porządku,ale tak jak mówię zależy gdzie ten krwiak
reklama