reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej, dziewczyny, mnie mdłości puściły, czasem w pracy mnie zmuli, ale to jak nie zjem i czuję duży głód, rano za bardzo nie mogę zjeść bo odrazu mam żołądek napompowany jak po obiedzie dwudaniowym, natomiast w nocy łapie mnie głód i koło się zamyka :D nie dam rady nadrabiać niestety wszystkich postów, zanim wrócę z pacy ogarnę dom, przygotuje się znów do pracy to już trzeba iść, spać, chciałabym już iść na l4, szczególnie rano jak trzeba wstać, ale czekam na zastępstwo za siebie no i jeszcze mnie trzyma myśl, że co ja będę robiła w domu :D jutro wybieram się na badania do Diagnostyki czyli pobudka wcześniej niż zwykle :(

Hej, dziewczyny, mnie mdłości puściły, czasem w pracy mnie zmuli, ale to jak nie zjem i czuję duży głód, rano za bardzo nie mogę zjeść bo odrazu mam żołądek napompowany jak po obiedzie dwudaniowym, natomiast w nocy łapie mnie głód i koło się zamyka :D nie dam rady nadrabiać niestety wszystkich postów, zanim wrócę z pacy ogarnę dom, przygotuje się znów do pracy to już trzeba iść, spać, chciałabym już iść na l4, szczególnie rano jak trzeba wstać, ale czekam na zastępstwo za siebie no i jeszcze mnie trzyma myśl, że co ja będę robiła w domu :D jutro wybieram się na badania do Diagnostyki czyli pobudka wcześniej niż zwykle :(
oj jak ja to znam dzisiaj w pracy mega stresujący dzień miałam, ale jak pomyślę o L4 to się boję, że bym się zanudziła na śmierć i też mi tak głupio już ekipę zostawiać 🙂

Hej dziewczynki A macie jakies dobre rady na picie wody. Przed ciaza piłam 1,5 litra dziennie A teraz nie mogę nawet tabletki popic, bo tak mnie mdli. Przy herbacie też odruch wymioty. Poratujcie, bo uschne. Już 3 dzień bez wody😱
Mam podobnie, moje rozwiązania to:
1. Woda musująca perlage
2. Ciepła woda z cytryną (to jak żołądek męczy)
3. Ciepła woda z cytryną, imbirem i odrobina miodu (na mdłości)
4. Zimna woda cytryną, mięta, plastrem pomarańczy - piję wtedy oczami ;-)

Mam podobnie, moje rozwiązania to:
1. Woda musująca perlage
2. Ciepła woda z cytryną (to jak żołądek męczy)
3. Ciepła woda z cytryną, imbirem i odrobina miodu (na mdłości)
4. Zimna woda cytryną, mięta, plastrem pomarańczy - piję wtedy oczami ;-)
Dzieki. zaraz próbuje po kolei. Zobaczymy czy coś przejdzie przez przelyk😂

Kochane! Gratuluję wizyt!!! ❤❤❤ u mnie króluje fasola 🤔🤔 dziś była fasolka po bretonsku bez mięsa ;) wzięłam sobie do pracy bo nagotowalam cały wielki gar wczoraj.. No i czekolada zaraz po fasoli.. 🙄 no i non stop jestem głodna 🙄

Ja narzekałam że objawów nie mam a teraz nie mogę sobie dać rady, w gębie kwas , w żołądku jakby coś mi siadło , nawet mnie teraz pot oblał i słabo się zrobiło . Mam już dość , ja nie wiem jak wy dacie radę pracować w takim stanie SZACUN !

Kochane! Gratuluję wizyt!!! ❤❤❤ u mnie króluje fasola 🤔🤔 dziś była fasolka po bretonsku bez mięsa ;) wzięłam sobie do pracy bo nagotowalam cały wielki gar wczoraj.. No i czekolada zaraz po fasoli.. 🙄 no i non stop jestem głodna 🙄
wow fasola z czekoladą to brzmi groźnie 😂 u mnie najdziwniejsze połączenie jak do tej pory to śledzie w occie z marmoladą z jabłek 😎 mam nadzieję, że już mi faza na dziwne smaki przeszła.

reklama
Do góry