Zazwyczaj wypisują od wizyty do wizyty żeby ciągłość byłaWielkie gratki!!!
Na ile na raz wypisują L4 lekarze zwykle ? Tez chyba będę musiała poprosić i zastanawiam się na jaki okres można wziac zwolnienie. Buziaki
reklama
E
Ewka34
Gość
U nas to samoNo ciężarne niby bez kolejki ale u nas to nikogo nie obchodzi dobrze się czujesz to stój mówię wam masakra jak SB pomyślę że za każdym razem tak to będzie wyglądać..... Chodź też badania place prywatnie bo gin prywatny a u nas w pobliżu tylko dwa laboratoria i w każdym taki młyn przez ten covid...
Cantosowa
Moderator
Mnie też lekarka pytała o zwolnienie, ale teraz to chce pracować,bo jak wszystko pozamykane, szaro-buro na dworze, to tylko w domu siedzieć można. A lubię swoją pracę, więc myślę, że do maja popracuje, a od maja już będę chilować. Taka jest teoria, a zobaczymy, jak wyjdzie w praktyceWielkie gratki!!!
Na ile na raz wypisują L4 lekarze zwykle ? Tez chyba będę musiała poprosić i zastanawiam się na jaki okres można wziac zwolnienie. Buziaki
helloitsmeanna
Fanka BB :)
Swietne wiesci tylko co z tym pomiarem, wkradl Ci sie błąd?
Oczywiście ze błąd, ma pół centymetra
Super wieści. Wzruszają mnie takie zdjęcia maleńkich fasolek w bańce ❤. Gratuluję. Niech rosną zdrową. Teraz musi być już dobrze.
Niech rośnie zdrowo!
Wielkie gratki!!!
Dostałam na 3 tygodnie do 16.02 a 17.02 mam wizytę
helloitsmeanna
Na prenatalne tez sie juz umówiłam, 9.03 mam akurat po dniu mamy
Powiedziała, ze najlepiej sie umawiać tak na 12tc wiec akurat bedzie 12+1
Ja już też dziewczyny po wizycie, 6+5, ❤ pięknie bije, wszystko poza tym ok kolejna wizyta za miesiąc, a za kolejne 2 prenatalne.
Teraz się jeszcze trochę zmartwilam, bo przed om robiłam cytologie i wyszedł jakiś stan zapalny. Muszę odebrać jutro wynik i skonsultować to z prowadzącym. Myślałam, że odetchnę na kilka tygodni a tu lekki stres jeszcze z tym
Teraz się jeszcze trochę zmartwilam, bo przed om robiłam cytologie i wyszedł jakiś stan zapalny. Muszę odebrać jutro wynik i skonsultować to z prowadzącym. Myślałam, że odetchnę na kilka tygodni a tu lekki stres jeszcze z tym
Mandarynka33
OK to super wszystko już wiem dziewczyny Dzięki za informacje cudowne wieści nam przyniosłas dziśOczywiście ze błąd, ma pół centymetra
Niech rośnie zdrowo!
Dostałam na 3 tygodnie do 16.02 a 17.02 mam wizytę
Hej dziewczynki A macie jakies dobre rady na picie wody. Przed ciaza piłam 1,5 litra dziennie A teraz nie mogę nawet tabletki popic, bo tak mnie mdli. Przy herbacie też odruch wymioty. Poratujcie, bo uschne. Już 3 dzień bez wody
reklama
Marcelina007
*po dniu kobietNa prenatalne tez sie juz umówiłam, 9.03 mam akurat po dniu mamy