reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

A myślicie że jak kilka lat temu poroniłam to lekarz mi zaleci wspomagacze? Czy to jest reguła ?
Chyba nie reguła, gin który prowadził moja ciąże, która
poroniłam mówił, że przy kolejnej nie zaleca się dodatkowych leków, ale w sumie my znaliśmy przyczynę poronienia to była wada genetyczna. Natomiast teraz prowadzę u kogoś innego ciąże i dostałam Duphaston że względu najpier na plamienie, a później kolejny lekarz utrzymał mi go bo mówi, że mam nieregularne cykle i w sumie nie zaszkodzi, chociaż nie rozumiem tego argumentu, ale nie dopytałam bo chciałam jak najszybciej wyjść :D

reklama
Kochane! Gratuluję wizyt!!! ❤❤❤ u mnie króluje fasola 🤔🤔 dziś była fasolka po bretonsku bez mięsa ;) wzięłam sobie do pracy bo nagotowalam cały wielki gar wczoraj.. No i czekolada zaraz po fasoli.. 🙄 no i non stop jestem głodna 🙄
Hahah, witaj w klubie! Mój chłop też musiał mi zgotować fasolkę po bretońsku, tak mnie mordowała myślami 🙈 zjadłam jej dzisiaj pół gara i też nic nie czułam tylko sam głód.

Na pewno bedzie dobrze :-)
Zacxynam się lekko denerwować jutrzejszą wizytą, oby bylo tez dobrze. A ju_ w ogole nerwy bede miala, jak dotrwam do 7+6. W poprzedniej ciąży wlasnie wtedy zaczely mi się plamienia, ktore zakonczyly się dla mnie źle. Wiec za dwa tygodnie i dwa dni bedziecie mnie wirtualnie uspokajać hehe
Spokojnie będziemy się uspokajać na zmianę;) o Której jutro wizyta?

Witam babeczki. Jezu ja dziś cały dzień w biegu. Jakies chorubsko mnie bierze 😐 kupiłam *spam* zobaczymy. Bardzo się cieszę, że dzisiejsze wizyty byly udane❤❤. Mam pytanie do slodkich mam, jakie jadacie pieczywo? u mnie z cukrem od 2 dni dramat. Jakis sprawdzony ogólnodostępny? Będę wdzieczna za porady.

Powiem Ci, że właśnie świadomość, że idzie się do pracy wbrew pozorom pomaga się ogarnąć, jak miałam dzień urlopu na wizyte u lekarza to myślałam, że nie dojadę tak mną targało, a jak wiem, że muszę się zebrać to jakoś potrafię nad tym zapanować. Dziś mnie zmulilo raz w pracy (wtedy kaszle) to dziecko się pyta "ciociu co ci się stało?" ja na to "kochanie drapie mnie w gardełku, to chyba przeziębienie" i już młody zaczął gadać jak kiedyś jego drapało, wciągnął mnie w rozmowę i mi ochota na wizytę w WC przeszła :D
A ja się raczej dobrze czuje :) a na pewno na tyle dobrze żeby pracowac :) poza tym ja uwielbiam pracowac i niewyobrażalne sobie siedzieć w domu bo bym osiwiala😄a w domu bym tylko myślała jak mi złe 😅😅😂😂😎

Witam babeczki. Jezu ja dziś cały dzień w biegu. Jakies chorubsko mnie bierze 😐 kupiłam *spam* zobaczymy. Bardzo się cieszę, że dzisiejsze wizyty byly udane❤❤. Mam pytanie do slodkich mam, jakie jadacie pieczywo? u mnie z cukrem od 2 dni dramat. Jakis sprawdzony ogólnodostępny? Będę wdzieczna za porady.
Chleb typu Magnus 🙃

reklama
Ja miałam jutro iść do lekarza, ale dziś mnie tak brzuch pobolewał, że przełożyłam wizytę na dziś:) pani doktor mnie uspokoiła, póki co jest tak jak trzeba na ten etap, mam przyjść za 3 tyg :) była mała kropeczka na usg wielkości 2mm (według miesiączki 5 tydz + 2 ). Od razu mi lepiej :)

Do góry