reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny mam w środę badania krwi na 10:30, muszę być na czczo - martwię się bo jest mi rano tak niedobrze :( nie wiem jak się tam doczłapię... a po samym pobraniu kręci mi się w głowie, a co dopiero ciąża... macie jakieś dobre rady? Jak sobie z tym poradzić?
Ja dzis tak walczę 😐wstałam przed 5 a na pobranie dopiero po 8. Wytłumaczyłam dzieciowi żeby dal żyć dziś 😂😂

reklama
Do badań krwi zalecane jest o ile sie nie myle 8h przerwy. Zjedz cos porządnego przed samym spaniem🤗. Ja się biore za prace, jakos zleci mi ta godzinka a pzoniej to już poleci

Witam ranne ptaszki 😄
Jak mi się ciężko dzisiaj wstawało po 3 dniach wolnego 😔
Masakra oddam wszystko za ciepłe łóżko xD
Oj tak.. Ciężko się wstaje do pracy.. Jeszcze z nudnościami... 😑A w pracy zapierdziel. Wracam robię i jem obiad i padam na cycki. Staram się wypoczywać jak mogę teraz kiedy moje dzieci są z tatą. Mamy system opieki tydzień na tydzień.(jestem po rozwodzie w nowym związku).
Co do pracy jeszcze to dodam że dostać zwolenienie na okres ciąży to też do dupy. Nie wyobrażam sobie siedzieć w domu :/
Zredukowca czas pracy ok ale nie zupełny out.
Mój szef będzie musiał mnie przenieść tylko do biurowej pracy . Ciekawa jestem zamierzam z nim rozmawiać w połowie lutego.
Muszę się pochwalić ze wczoejq wywalczyłam podwyżkę dla całej firmy. Postawiłam wszyttko na jedną kartę pomyslalam jestem w ciąży nie wykopie mnie mam argumenty... I właściwie po roku z malucha nie wiem czy wrócę do tje konkretnej pracy.
No i dal mi podwyzke:)
Teraz kolejny szokens kiedy się dowie o ciazy... 😳
Miłego dnia dziewczyny! :)

Jery ja zwariuje z tym oczyszczaniem organizmu 🙄mam brązowe plamienie od wtedy jeszcze ,zreszta lekarz mi mówi że się oczyszczam, dziś o 3 rano poszłam do łazienki i było tego dużo.. Ale powtarzam brąz.. Przeraziłam sie,spac nie mogłam ,cycki przestały boleć,brzuch jakoś zmalał później zasnęłam, teraz się obudziłam i piersi wrażliwe nadal.. Wiem że macica rośnie i wszystko wypycha a ja po tamtym nawet nie krwawilam tylko non stop brązowe coś.. Muszę się ogarnąć bo do wizyty jeszcze tydz 🙄
Plamienia to straszna sprawa, już mi przeszły nie było prawie nic a dziś od nowa - czułam jakieś napięcie w brzuchu i rano na papierze zobaczyłam brązowa krew. Mam jutro wizytę ale stres jest ogromny 😟

Jery ja zwariuje z tym oczyszczaniem organizmu 🙄mam brązowe plamienie od wtedy jeszcze ,zreszta lekarz mi mówi że się oczyszczam, dziś o 3 rano poszłam do łazienki i było tego dużo.. Ale powtarzam brąz.. Przeraziłam sie,spac nie mogłam ,cycki przestały boleć,brzuch jakoś zmalał później zasnęłam, teraz się obudziłam i piersi wrażliwe nadal.. Wiem że macica rośnie i wszystko wypycha a ja po tamtym nawet nie krwawilam tylko non stop brązowe coś.. Muszę się ogarnąć bo do wizyty jeszcze tydz 🙄

Ja tez tydzień spokoju a wczoraj znowu miałam :( dzisiaj lekarz to zerkniemy ale oszaleć idzie 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Damy radę ❤️

Cześć dziewczyny, witam z rana :-)

Koktajl z banana i kiwi poleca się na śniadanko. Powodzenia wizytującym dzisiaj :-)

Sennosc niesamowita, najchetniej znowu bym się położyła ale czekam na kuriera ktory ma być między 9 a 13, także będę dzisiaj jak zombie, no chyba że kurier zjawi się w miarę szybko

reklama
Do góry