reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Cześć dziewczyny, witam z rana :-)

Koktajl z banana i kiwi poleca się na śniadanko. Powodzenia wizytującym dzisiaj :-)

Sennosc niesamowita, najchetniej znowu bym się położyła ale czekam na kuriera ktory ma być między 9 a 13, także będę dzisiaj jak zombie, no chyba że kurier zjawi się w miarę szybko

Miłego dnia ❤️ ja jeszcze pół godzinki i śniadanie :p

reklama
Hej dziewczyny [emoji846] ja też niewyspana bo syn średnio nockę miał [emoji85] myślałam , że plamienia się uspokoiły głupia zaczęłam sprzątać
Jak się trochę pogimnastykowalam wycierając szafki w kuchni to znów krew się pojawiła [emoji849]życzę powodzenia wizytującym dzisiaj [emoji8]trzymam kciuki [emoji846]

Hej dziewczyny. Mogę dołączyć do Waszej licznej grupy? 😊 Dzisiaj zaczynam 9tc, mam już w domu 2.5 letniego synka, a w listopadzie straciłam ciążę w 7tygodniu. Jestem już po jednej wizycie, na której widziałam serduszko, także trochę się uspokoiłam, a w czwartek następna wizyta 😊 Odliczam do końca 1trymestru kiedy wejdziemy w ten bezpieczniejszy okres i mam nadzieję, że może wtedy mdłości ustąpią🙈 Ciążę z synkiem przeszłam bezobjawowo, ale teraz masakra, odrzuciło mnie od kawy, świeżych warzyw, wędlin, sera, czekolady😳😅 Najchętniej bym jadła same owsianki, jogurty i zupy na gorąco. Aha, termin mam na 7 września 🥰 powodzenia na wizytach dziewczyny, wiem jakie to forum potrafi być super wsparciem😊

Hej, u mnie okropna nocka...mloda sie budziła chyba z 5 razy, fakt ze na chwile, ale kursowalam tak od nas do niej 🤐
Dzis juz rano mialam odrzut od kawy 😭 wiec wypilam herbate 😐
Co do pracy, ciesze sie ze mam l4, doslownie bym nie wyrobila tam stac 8 godz, niby nie mam mdlosci typowych, ale mam taka ciężkośc na żołądku i strasznie jestem slaba 😔 zero weny do czegokolwiek...
Wizyta za 8 dni, juz odliczam, bedzie wtedy 7+6 i mam nadzieje zobaczyc serduszko w końcu 🥰

Hej dziewczyny. Mogę dołączyć do Waszej licznej grupy? 😊 Dzisiaj zaczynam 9tc, mam już w domu 2.5 letniego synka, a w listopadzie straciłam ciążę w 7tygodniu. Jestem już po jednej wizycie, na której widziałam serduszko, także trochę się uspokoiłam, a w czwartek następna wizyta 😊 Odliczam do końca 1trymestru kiedy wejdziemy w ten bezpieczniejszy okres i mam nadzieję, że może wtedy mdłości ustąpią🙈 Ciążę z synkiem przeszłam bezobjawowo, ale teraz masakra, odrzuciło mnie od kawy, świeżych warzyw, wędlin, sera, czekolady😳😅 Najchętniej bym jadła same owsianki, jogurty i zupy na gorąco. Aha, termin mam na 7 września 🥰 powodzenia na wizytach dziewczyny, wiem jakie to forum potrafi być super wsparciem😊
Witaj 😍 duzo nas z terminem na wrzesień 😊

Hej dziewczyny [emoji846] ja też niewyspana bo syn średnio nockę miał [emoji85] myślałam , że plamienia się uspokoiły głupia zaczęłam sprzątać
Jak się trochę pogimnastykowalam wycierając szafki w kuchni to znów krew się pojawiła [emoji849]życzę powodzenia wizytującym dzisiaj [emoji8]trzymam kciuki [emoji846]
Kochana a Ty masz jakieś bóle przy tym? Czy tylko plamienia? Kiedy masz teraz wizytę, musisz się oszczędzać

Myśle, że powinnaś sobie darować na razie sprzątanie, nie mówię, że koniecznie leżeć plackiem, ale dużo odpoczywać. Przy tych krwiakach naprawdę trzeba zachować dużą ostrożność.

Kochana a Ty masz jakieś bóle przy tym? Czy tylko plamienia? Kiedy masz teraz wizytę, musisz się oszczędzać
Nie , właśnie żadnych boli nie mam [emoji848]jutro mam usg na NFZ, a w czwartek wizytę prywatną u lekarza, który ma prowadzić moja ciąże ..zobaczymy co on powie na te plamienia..

reklama
Witaj 😍 duzo nas z terminem na wrzesień 😊
Witam również 🥰 no, zaskoczona jestem, ile nas tutaj jest, ja osobiście mam problem z ogarnięciem, która co i jak :D ale się staram :) może na zamkniętym będzie inaczej, jak się bardziej otworzymy jeszcze. Też póki co, się blokuje z większą ilością informacji :)
Dzisiaj wizytuje o 16:20 :)

Do góry