reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja mieszkam w Norwegii. Tu Przysługuje jedne usg w 18tc a ciąże prowadzi położna albo lekarz rodzinny. Większość kobiet nie widzi gnekologia podczas ciąży! Przede mną pierwsza wizyta u położnej wtedy się dowiem czy z racji wieku przyslgluguje mi jakąś extra opieka. Chcę mieć usg genetyczne i test pappa. Znam statystyki więc chce mieć pewność.
Jelsi Norwegia nie jets w stanie. Mi tgeo zapewnić będę musiała lecec do Polski na badania. A teraz to wiadomo szaleństwo że względu na sytuację z covid.. Jestem. Tym maksymalnie zmęczona już 🤢
Także zazdroszczę wam dziewczyny opeoki z pl. Pierwszego usg w 8 tc i uslyszneia serudszka.
Mój mąż pracuje w nor już z 15 lat, i ta opieka medyczna tam jest faktycznie dziwna. Nie mają takich specjalistów jak tu u nas. A jak jeździmy na wakacje to jak mój syn się rozbeczał w sklepie że chce coś to mu musiałam kupić bo się bałam że jak go czepnę w dupę albo nawrzeszczę to mi go zabiorą 😂😂

Odebrałam wyniki i jedyne co mnie zaniepokoiło to tarczyca... Mam wynik 2.578... Mam się martwić? Jak u was wyglądały wyniki? 😶

Na pewno będzie wszystko dobrze😊

Ja straciłam ochotę na słodycze które uwielbiałam i jadłam zawsze w dużych iloscisch. Chwilowo mnie to cieszy😉

Mam podobnie. Normalnie chodziłam spać około północy, a teraz 21 jestem w łóżku. A rano lubiłam pospać, a teraz nmax do 7. Bardzo dziwne to dla mnie🤔

Cześć! Ja w listopadzie kończę 36. To moja pierwsza ciąża😉
Ja też w listopadzie kończę 36 a dokładnie 14

reklama
Do góry