PaulinaMalina91
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie liczy się przypadkiem jakbyś zaczynała 8 tydzień?Jak ten czas szybko leci, przed chwila był 4 tydzień a teraz już 7 się zaczyna
Tak ja biorę i też mam po niej upalwy ale raczej takie białeDziewczyny mam pytanie do tych co biorą luteinę. Ja od wczoraj biorę mam takie śluz szary do tego jeszcze nystatyna dopochwowo. A więc do rzeczy czy po luteinie tak może być leżę plackiem na tyłku lekarz kazał.
Co to masz za apke?Jak ten czas szybko leci, przed chwila był 4 tydzień a teraz już 7 się zaczyna
Ja narazie na. Urlopie, ale od srody na wizycie tez juz L4 biorę. Tez mam fizyczną pracę w dodatku zmianową.Ja już od 4 tygodnia jestem na l4 z tym że mam bardzo ciężka fizycznie pracę a fasolka najważniejsza [emoji38]
Dobrze Cię rozumiem! PowodzeniaA ja dzisiaj zupełnie bez objawów się obudziłam. Jedziemy na weekend do mojej rodziny trzymajcie kciuki żeby moja mama nie wyczaiła mojego stanu :-) muszę pokombinować co ubrać, bo moje spodnie już się ciężko zapinają przez to wzdęcie. Oby dzisiaj bym dzień bez mdłości, bo po tym mama się domyśli o wszystkim. Stresuje mnie ta wizyta, bo nad mdłościami nie umiem panować. One pojawiają się tak nie wiadomo kiedy.
Trzymaj się kochanaCześć dziewczyny,
ja wczoraj poroniłam jestem już po zabiegu.
Życzę wszystkim ciężarnym zdrowych i bezproblemowych ciąż.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, trzymajcie się zdrowo
no chyba tak tylko ze ja w spec mam ustawione tygodnie skończone a nie zaczęteA to nie liczy się przypadkiem jakbyś zaczynała 8 tydzień?