reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny jestem po kurde dopiero o 20 wchodziłam do lekarza z duszą na ramieniu. Jest pęcherzyk jest[emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531] według usg 5tydz według ostatniej mięsiaczki 4tyg i 3 dni . Plamienie mam najprawdopodobniej od szyjki zewnętrzne, był jakiś skurcz ale nie ma tego dużo mam leżeć. Dostałam dodatkowo luteinę dopochwowo. Mam nadzieję że będzie dobrze.
Super wieści !! Gratulacje [emoji846] [emoji846] czyli te plamienia to nic poważnego ?

Ja nie zaobserowowalam żadnych objawo, oprócz często siku. [emoji2368] Jedyne co to odrzuca mnie od słodkich rzeczy za to ostre mogłabym jeść non stop [emoji849]
To mnie calkiem odepchnęło od ostrych, a zawsze najwiecej waliłam chilli do swojej porcji czegokolwiek, maly sloiczek jalapeno to miód dla mnie. A teraz tak beznamiętnie wręcz na ostre patrzę [emoji23]

Nie bylo mnie caly dzien i tyle stron nadrabiania [emoji16]
Jesli ktoras z nowych na grupie chce sie znalesc na liscie prosze napisac do mnie na pv swoje imie, ile lat,ktora ciaza ile dzieci i na kiedy termin [emoji3]. Liste wrzuce po zrobieniu watku prywatnego. Ktory mysle pojawi sie za okolo 2 tyg. Zobaczymy kto sie bedzie w miare regularnie odzywal bo samych podgladaczy tam nie chcemy [emoji121][emoji6]
Wysłałam Ci na priv ingo jakby co :-)

Hej dziewczyny, ja dziś mam mieszane uczucia, wstalam ożywiona, żadnych mdłości, wsunęłam śniadanie i rozmyślam czy jest ok, piersi dalej wrażliwe, nos wyostrzony, ale glowka jednak pracuje, a jak już mi się zachciało kawy dziś gdzie wcześniej nie mogłam nawet o niej myśleć to już wgl siedzę i rozkminiam czy jest dobrze, czy nie dobrze. Szkoda, że to nie jest wszystko prostsze, wgl po co kobietom mdłości w ciazy jakby wgl taki objaw nie istniał to wszystkim byłoby łatwiej :)

Jak się dzisiaj obudzilam i chwilowo nic nie bolalo, ciągnęło, cyce nie bolaly tylko sutki lekko wrażliwe to też miałam taką rozkminę jak Ty. A teraz o cycach jak pomyslę to od razu bolą [emoji23] najwyraźniej taki mój urok, rano cisza, a im bliżej wieczoru, tym mocniej objawy się rozkręcają.

L
Jery dziewczyny! Zeżarłam tak Zeżarłam kilka kawałków placka na śmietanie i dostałam wodnistego rozwolnienia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale takiego że aż boję się bąka puścić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Szybko przyszlo, szybko wyszło [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]

reklama
Do góry