reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Nie biorę, byłam w środę na wizycie i następna mam w przyszły czwartek i tam miało się okazać czy będę go potrzebować... No ale w tej sytuacji właśnie się dodzwoniłam do lekarza i mam wizytę o 12:15 więc mam nadzieję że dostanę jakaś luteinę i że wszystko będzie dobrze :) na szczęście nie jest to żywa krew ale i tak się stresuje...
Wiem co czujesz bo też plamiłam..człowiek sobie zaraz wyobraża najgorsze. Dobrze, że dziś masz wizytę

reklama
Witam. Podczytuje Was czasem , ale ja dopiero mam zamiar testować za parę dni. I mam pytanie odnośnie odczytania dni ciąży z aplikacji. Mam teraz 3+2 tj. Trzeci czy czwarty tydzień ? Pozdrawiam serdecznie i gratuluję [emoji3590]
Mi też lekarz mówił , że zawsze liczymy skończone tygodnie [emoji846]
Udanego testowania życzę [emoji846][emoji846][emoji846]

Cześć dziewczyny ja właśnie tez po cichu mogę się tu zameldować 😉 aplikacja pokazuje mi 6+1 także to sam początek dwa testy pozytywne 😊 termin na 17 września 😊 wizytę u ginekologa mam na 28 stycznia niestety nie było nic wcześniej wolnego .... narazie mam lekkie zawroty głowy czasami i raz na jakiś czas mnie zemdli a i mam obrzydzenie do słodyczy 😂 z czego się raczej cieszę 😊 To moja druga ciąża ale ale z bardzo duża różnica bo moja córcia ma już 12 lat ... po pierwszej ciąży miałam trochę problemów zdrowotnych . Od dwóch lat staraliśmy się z mężem o dziecko dlatego już przestałam w to wierzyć a tu nagle z nienacka taka niespodzianka 😁 jesteśmy szczęśliwi ale nie chcemy zapeszać . Także miło mi tu do was dołączyć 😘
Oto tabela. Jesli sa jakies bledy lub ktos chce dolaczyc zapraszam.
emoji16.png
Zobacz załącznik 1226819

Cześć dziewczyny ja właśnie tez po cichu mogę się tu zameldować 😉 aplikacja pokazuje mi 6+1 także to sam początek dwa testy pozytywne 😊 termin na 17 września 😊 wizytę u ginekologa mam na 28 stycznia niestety nie było nic wcześniej wolnego .... narazie mam lekkie zawroty głowy czasami i raz na jakiś czas mnie zemdli a i mam obrzydzenie do słodyczy 😂 z czego się raczej cieszę 😊 To moja druga ciąża ale ale z bardzo duża różnica bo moja córcia ma już 12 lat ... po pierwszej ciąży miałam trochę problemów zdrowotnych . Od dwóch lat staraliśmy się z mężem o dziecko dlatego już przestałam w to wierzyć a tu nagle z nienacka taka niespodzianka 😁 jesteśmy szczęśliwi ale nie chcemy zapeszać . Także miło mi tu do was dołączyć 😘
Witamy Cię serdecznie 😊 ja mam 8mio latka ❤️

Mialam tragiczna noc. Caly czas snilo mi sie usg😂😂. Chce miec tego lekarza juz za soba. Witam nowa koleżankę 😊. Wyslalam pm z prośbą o dołączenie do tabelki 😊. Miłego dnia babeczki a przede wszystkim spokojnego.

reklama
Witaj :-)
U mnie aplikacja dzisiaj pokazuje 6+1 a termin na 9 września skąd taka różnica?

Do góry