reklama
Dziewczyny , czy to prawda , ze dla oznaczenia hcg total ilościowo nie sprawdza się przyrostów tak jak dla beta hcg ? Poprosiłam w laboratorium o zbadanie beta a dostałam hcg total ?
Wydaje mi się, że total hcg to jest właśnie ta zwykła beta. Jest jeszcze wolna podjednostka beta hcg, ale to się oznacza w teście pappa.
Elena26
Zaangażowana w BB
U mnie również tak samo dziś 6+1 i mam tak samo termin na 9 września (z aplikacji oraz od lekarza). Kiedy masz wizytę?Witaj :-)
U mnie aplikacja dzisiaj pokazuje 6+1 a termin na 9 września skąd taka różnica?
An-Dzia
Fanka BB :)
U mnie jest bład- odmłidziłaś mnie o 10 latOto tabela. Jesli sa jakies bledy lub ktos chce dolaczyc zapraszam. [emoji16]Zobacz załącznik 1226819
U
użytkownik lu
Gość
Witam się dziewczyny po cichutku
Ostatnia miesiaczka 10 grudnia, dopiero wczoraj zrobiłam test i zaskoczenie pozytywny.... obliczylam sobie termin na 17 wrzesnia
Jeszcze jestem w lekkim szoku, bo dosc późno musialam miec owu, staralismy sie wczesniej, ale nie wychodziło i w sumie odpuscilismy, bo mamy juz dzieci. Zaczęłam nową prace i prosze...
Mam 35 i lekkiego stresa, mialam byc pazdziernikowa nama 2020, ale poronilam samoistnie...
W każdym razie witam się, na stanie dzieci w wieku 15, 13, 10 oraz 2 latka wesoła gromada.
Ostatnia miesiaczka 10 grudnia, dopiero wczoraj zrobiłam test i zaskoczenie pozytywny.... obliczylam sobie termin na 17 wrzesnia
Jeszcze jestem w lekkim szoku, bo dosc późno musialam miec owu, staralismy sie wczesniej, ale nie wychodziło i w sumie odpuscilismy, bo mamy juz dzieci. Zaczęłam nową prace i prosze...
Mam 35 i lekkiego stresa, mialam byc pazdziernikowa nama 2020, ale poronilam samoistnie...
W każdym razie witam się, na stanie dzieci w wieku 15, 13, 10 oraz 2 latka wesoła gromada.
Aurorah
O to przybijam piątkę :-)U mnie również tak samo dziś 6+1 i mam tak samo termin na 9 września (z aplikacji oraz od lekarza). Kiedy masz wizytę?
Ja na termin od lekarza zaczekam do 27.01wtedy jest pierwsza wizyta u mojego prowadzącego. :-)
U
użytkownik lu
Gość
Ja bym chciała dołączyć, lat 35, ciąża 6, dzieci 4 na stanie,jeszcze termin 17 wrzesniaOto tabela. Jesli sa jakies bledy lub ktos chce dolaczyc zapraszam. [emoji16]Zobacz załącznik 1226819
helloitsmeanna
Dzień dobry dziewczyny!
Dzisiaj w końcu miła odmiana i spałam jak zabita, chyba te długie spacery mi pomagają pózniej w zaśnięciu...
Miłego piątku kochane
Dzisiaj w końcu miła odmiana i spałam jak zabita, chyba te długie spacery mi pomagają pózniej w zaśnięciu...
Miłego piątku kochane
U
użytkownik lu
Gość
Wg apki mam 5+2
reklama
Paulina97
Haha to jakis znak pewnie wyhladazz mlodziej [emoji16]U mnie jest bład- odmłidziłaś mnie o 10 lat[emoji3]