pasazerka12
Fanka BB :)
Siper dziękujemyNie wiem czemu mi sie to podwojnie wrzuca no ale nie poradzę nic. Dobranoc dziewczyny[emoji112][emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siper dziękujemyNie wiem czemu mi sie to podwojnie wrzuca no ale nie poradzę nic. Dobranoc dziewczyny[emoji112][emoji5]
Oooo super ! na pewno będzie już widać cośDzięki wielkie <3 ja już odliczam tylko do środy i pierwszej wizyty! Mam nadzieję, że będzie coś widać to już będzie 7tc więc już na to liczę!
W sumie u mnie możesz zmienić na druga ciąże bo wcześniejsza to poronienieNie wiem czemu mi sie to podwojnie wrzuca no ale nie poradzę nic. Dobranoc dziewczyny[emoji112][emoji5]
Niestety moja aplikacja nie pokazuje wszystkich dziewczyn tylko pietwszą stronę, nawet jak zapisałam... Chyba że robię coś nie tak [emoji848]Nie wiem czemu mi sie to podwojnie wrzuca no ale nie poradzę nic. Dobranoc dziewczyny[emoji112][emoji5]
Kurcze widzę, że sporo z nas ma te plamienia. Staraj się nie martwić [emoji8] Mi lekarz powiedział , że jeśli nie jest to żywa krew w dużej ilości to czasem tak bywa . Bierzesz jakiś progesteron na podtrzymanie ?Dziewczyny teraz ja przechodzę lekki stres, wczoraj wieczorem dostałam małego plamienia, nie jest to duża ilość, tyle co na papierze ale trochę się martwię. Rano jeszcze trochę było a teraz już jest spokój. Mam powód do zmartwień? Oczywiście będę dzwonić dzisiaj do lekarza
Kurcze widzę, że sporo z nas ma te plamienia. Staraj się nie martwić [emoji8] Mi lekarz powiedział , że jeśli nie jest to żywa krew w dużej ilości to czasem tak bywa . Bierzesz jakiś progesteron na podtrzymanie ?
Mi w pierwszej ciąży położna mówiła że zawsze się podaje tygodnie skończone i na wynikach od lekarza też miałam zawsze podane tygodnie skończone, wg mnie to 3 tydzienWitam. Podczytuje Was czasem , ale ja dopiero mam zamiar testować za parę dni. I mam pytanie odnośnie odczytania dni ciąży z aplikacji. Mam teraz 3+2 tj. Trzeci czy czwarty tydzień ? Pozdrawiam serdecznie i gratuluję [emoji3590]