reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja jednak do was nie dołączę, chociaż byłam pewna że ten cykl będzie mój 😔 dzisiaj test nadal negatywny a @ powinna być w piątek. Skoro nie ma nawet cienia to się raczej nic nie zmieni 🤷‍♀️.
Spokojnej ciąży Wam wszystkim ❤️
Jeszcze nie trać nadziei i zrób test w dniu spodziewanej @. Póki ona nie przyszła nie można wykluczyć ciąży. Trzymam kciuki żeby w piątek były 2 kreski.

Pod listą mogłyby być osoby z dwoma kreskami - które doszły na Nasz wątek i nie były wpisywane do testowania[emoji2]

Hej właśnie wróciłam z wizyty lekarskiej
Pani doktor powiedziała wczorajsze krwawienie - wystąpił krwiak
Ciaza w macicy, lecz nie wiadomo co dalej.
Duphaston 3x1
W przyszły czwartek się dowiem co i jak ostatecznie. Możliwe, ze dojdzie do poronienia.
Biorę każdy scenariusz
Aktualnie 5tydz, a pani gin mówiła ze kształt dziwny nieregularne jajeczko, o płaskiej strukturze co złe wróży.
🙌 ❤️ Biorę wszystko na klatę, pozostaje czekac

Ja jednak do was nie dołączę, chociaż byłam pewna że ten cykl będzie mój 😔 dzisiaj test nadal negatywny a @ powinna być w piątek. Skoro nie ma nawet cienia to się raczej nic nie zmieni 🤷‍♀️.
Spokojnej ciąży Wam wszystkim ❤️
Jeszcze nie wszystko stracone. Czasami może się wydawać, że dzień przed tylko jesteś, to już powinno coś było widać. Ale pełno jest takich dziewczyn, którym wychodziło w dniu spodziewanej @. Ja sama w pierwszej ciąży, w dniu @ miałam bladziucha. Wystarczy, że zagniezdzenie było później :)

Jeszcze nie wszystko stracone. Czasami może się wydawać, że dzień przed tylko jesteś, to już powinno coś było widać. Ale pełno jest takich dziewczyn, którym wychodziło w dniu spodziewanej @. Ja sama w pierwszej ciąży, w dniu @ miałam bladziucha. Wystarczy, że zagniezdzenie było później :)
Ja robiłam dzień przed okresem test i wyszedł błąd dosłownie jakby test był wadliwy. Dlatego już podejrzewałam, że na drugi dzień będzie okres bo pozytyw się nie pokazał. A tu jednak dzień później dwie tłuste kreski.

reklama
Miałam nadzieję do tego testu godzinę temu. Szczególnie że o tej "wysokiej śluzówce" któraś z was pisała że może oznaczać ciążę.
O tej śluzówce nie mam zielonego pojęcia co to może być, ale moim zdaniem test wychodzi wiarygodny dopiero w dniu spodziewanej miesiączki. Zaczekaj więc cierpliwie do piątku i nie trać nadziei 🙂

Do góry