Chyba dziś taki dzień bo ja cała noc nie spałam... w kółko tylko myśli ze znów coś będzie nie tak ja jestem po pierwszej wizycie pęcherzyk jest ale większy niż powinien, a kolejna wizyta dopiero za ok 2 tygodnie ...Dziewczyny powiedzcie, że będzie dobrze... straszny stres mi się włączył dziś... wizyta za 6 dni, a ja panikuję nie zniosę kolejnej straty... okropnie się dziś psychicznie czuję...
reklama
m.am
Fanka BB :)
Musi być dobrze[emoji846] Najlepiej żebyś czymś sobie zajęła czas, żeby tylko nie myśleć i nie analizować. Rozumiem Cię doskonale bo też mam lepsze i gorsze dni ale po to tu wszystkie jesteśmy żeby się wspieraćDziewczyny powiedzcie, że będzie dobrze... straszny stres mi się włączył dziś... wizyta za 6 dni, a ja panikuję nie zniosę kolejnej straty... okropnie się dziś psychicznie czuję...
Będzie dobrze! Musi być! Ja też od zmysłów odchodzę, ale w niczym mi to nie pomoże. Poszukaj sobie jakiegoś zajęcia i zajmij czymś myśliDziewczyny powiedzcie, że będzie dobrze... straszny stres mi się włączył dziś... wizyta za 6 dni, a ja panikuję nie zniosę kolejnej straty... okropnie się dziś psychicznie czuję...
Mam identycznie. Kolejna wizyta za 8 dni i już wariuję. Musi być dobrzeDziewczyny powiedzcie, że będzie dobrze... straszny stres mi się włączył dziś... wizyta za 6 dni, a ja panikuję nie zniosę kolejnej straty... okropnie się dziś psychicznie czuję...
ol.gol
a musisz chodzić normalnie do LX, czy Ew wystarczy teleporada i tak założenie karty?Ja prowadzę w LX i prywatnie. Aby mieć te badania co są dawane na początku ciąży to musisz też założyć kartę ciąży w LuxMedzie i wtedy są w ramach KC darmowe.
Jakbym robiła bez karty i skierowania to wyszło w Luxie jakieś 1000 zł
Aurorah
Trzymaj się dzielnie i myśl pozytywnie. Ja taki stres mam od poniedziałku a do wizyty u mojego lekarza mam 2 tygodnie. Oszaleć idzie, ale staraj się zająć czymś innym to pomaga. Jeśli nic złego się nie dzieje to staraj się myśleć tylko pozytywnie.Dziewczyny powiedzcie, że będzie dobrze... straszny stres mi się włączył dziś... wizyta za 6 dni, a ja panikuję nie zniosę kolejnej straty... okropnie się dziś psychicznie czuję...
Magdalena09
Dziewczyny ja już po wizycie, jak na tak wczesny etap lekarz powiedział że jest wszystko w porządku ale za tydzień kolejna wizyta i może będzie widać już więcej [emoji846][emoji846]
m.am
No to super, że wszystko jest ok, a w którym tyg jesteś? [emoji846]Dziewczyny ja już po wizycie, jak na tak wczesny etap lekarz powiedział że jest wszystko w porządku ale za tydzień kolejna wizyta i może będzie widać już więcej [emoji846][emoji846]
reklama