reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny powiedzcie, że będzie dobrze... straszny stres mi się włączył dziś... wizyta za 6 dni, a ja panikuję :( nie zniosę kolejnej straty... okropnie się dziś psychicznie czuję...
Chyba dziś taki dzień bo ja cała noc nie spałam... w kółko tylko myśli ze znów coś będzie nie tak 😔 ja jestem po pierwszej wizycie pęcherzyk jest ale większy niż powinien, a kolejna wizyta dopiero za ok 2 tygodnie ...

reklama
Dziewczyny powiedzcie, że będzie dobrze... straszny stres mi się włączył dziś... wizyta za 6 dni, a ja panikuję :( nie zniosę kolejnej straty... okropnie się dziś psychicznie czuję...
Musi być dobrze[emoji846] Najlepiej żebyś czymś sobie zajęła czas, żeby tylko nie myśleć i nie analizować. Rozumiem Cię doskonale bo też mam lepsze i gorsze dni ale po to tu wszystkie jesteśmy żeby się wspierać

Będzie dobrze! Musi być! Ja też od zmysłów odchodzę, ale w niczym mi to nie pomoże. Poszukaj sobie jakiegoś zajęcia i zajmij czymś myśli :)

Ja prowadzę w LX i prywatnie. Aby mieć te badania co są dawane na początku ciąży to musisz też założyć kartę ciąży w LuxMedzie i wtedy są w ramach KC darmowe.
Jakbym robiła bez karty i skierowania to wyszło w Luxie jakieś 1000 zł :D
a musisz chodzić normalnie do LX, czy Ew wystarczy teleporada i tak założenie karty?

Mój też zrobiony na pamiątke[emoji3059] , w dniu spodziewanej miesiączki [emoji4]
20210112_105755.jpeg

Trzymaj się dzielnie i myśl pozytywnie. Ja taki stres mam od poniedziałku a do wizyty u mojego lekarza mam 2 tygodnie. Oszaleć idzie, ale staraj się zająć czymś innym to pomaga. Jeśli nic złego się nie dzieje to staraj się myśleć tylko pozytywnie.

reklama
Do góry